www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 03 Март 2017г. 17:31ч.

СЦЕНАРИЙ НА "Завинаги", който стартира след "Сълзи от рая"

от
Оценете статията
(2 гласа)

Какъв е сюжетът на "Завинаги"?

Сюрея е младо и красиво момиче, горда и свободолюбива градска девойка, която се влюбва в богатия бизнесмен Фарук. Тя се омъжва за него и заминава да живее с Фарук в Бурса. Фарук, въпреки че изглежда съвременен мъж, дълбоко тачи традициите. От първите дни с пристигането си в Бурса, младоженците се изправят пред големи изпитания.

Сюрея ще се опита да се сработи със свекърва си Есма, която управлява всичките, които живеят под нейния покрив. Тя се сблъсква и със Ипек, другата снаха в семейството. Тримата братя – Фикрет, Осман и Мурат – също имат големи недоразумения. Фарук трябва да се бори и със съвсем неочакван враг.

Имението е пълно с тайни и въпреки многочислената фамилия, то е успяло да се съхрани повече от 400 години. Но сега ще бъде разтърсено от случващите се събития. Една огромна тайна ще разтърси цялата здравина на могъщата фамилия...


Кой е в главната роля в "Завинаги"?

В главните роли на сериала „Завинаги” ще бъдат Йозджан Денис и Аслъ Енвер.

Йозджан Дениз играе Фарук Боран, а Сюрея – Аслъ Енвер.

Фарук Боран е заклет ерген, един от много популярните хора в страната, управляващ автобусна компания, която е получил в наследство. Той се среща случайно със Сюрея, докато се наредят отношенията с милата девойка, Фарук се изправя пред неочакван враг Адем, с когото ще се опита да се справи. Освен всичко, Адем произхожда от семейство, което има стара вражда със семейството на Фарук.

Така започва сериала „Завинаги”.

loading...

Последна промяна на Понеделник, 16 Септември 2019г. 17:21ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 209 посетителя в сайта