www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Сряда, 12 Май 2021г. 18:53ч.

"Безмилостен град": Оя: Няма да се откажа от него!

от
Оценете статията
(1 vote)

 

Недим е при психоложката Оя. Той споделя, че чичо му Агях е най-невинния в цялата тази история. Недим споделя с психоложката, че той през всичките тези тежки години е чувствал Агях като свой баща. И трябва да му се отплати. Недим моли психоложката да изтрие записа, за да няма никой достъп до него. Тя изпълнява молбата му. Недим си тръгва и казва на Оя, че вероятно вече няма да идва на консултации. Иска да се сбогува с нея. Тя догонва Недим и му казва недим: "Ти повече няма да идваш тук, не ме приемай вече като твой лекуваш лекар, а като твой близък човек. Например, възприеми ме като сестра". Недим си тръгва, а Оя видимо тъгува. Тя говори на себе си, че винаги ще бъде него. "Аз съм длъжна да бъда до теб Недим", завършва Оя.

В едно кафе Шениз се среща с Шахин. Той е бил в затвора, заради Шениз и поради този факт, вече не може да си намери работа. Пита какво е длъжен да направи сега, Шениз се готви да му разкаже.

 

Оя отива в една болница. Лекар я увещава, че трябва да се откаже от започнато. Оя възразява сериозна като казва :"Кой ти казва, че трябва да се откажа от това, което съм започнала". Тя завършва с думите, аз никога няма да се откажа от него. И си тръгва.

Джерен е нагла и казва на Джемре, че след като Шениз се е махнала от Имението, време и Джемре да направи същото.

Дамла не иска да общува с баща си.

Шениз се оправя към банката за да вземе пари, които е обещала на Шахин. Агях издава нареждане да прогонват Шениз от компанията, ако тя се появи там. В банката й казват, че сметката й е напълно източена. Шениз се гневи: как е възможно без нейно знание да източват сметката й. Началникът на банката й обяснява, че това е била обща сметка на нея и на Агях.

Агях вика Джемре при себе си.


Шениз иска сметка от счетоводител: "Как е възможно без нейно знание да изтеглят парите от сметката й". Тя решава да отиде да се срещне лично с него в холдинга. Агях казва на Джемре, че това което ще й каже трябва да остана между тях. Но Джерен зад вратата подслушва. Дамла я вижда и тя изчезва. Нуртен почиства една статуя, която е на Шениз. Джерен хваща статуята и я хвърля на земята. Казва, че Шениз е изгонена от този дом и заявява, че тя вече господарка на този дом. Тук ще се случва това което, аз казвам, комнадва Джерен. Дамла критикува Джерен, заради нейното поведение, но Джерен я контрира, че знае за срещите с майка й и може да я издаде.

loading...

 

Последна промяна на Сряда, 12 Май 2021г. 19:35ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 636 посетителя в сайта