www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Сериали

Шевал Сам обяви завръщането си на екрана с новия сериал "Yan Oda" /Съседната стая/. Тя съобщи новината в церемонията по връчването на наградите "Altın Kelebek" (Златната Пеперуда). На събитието Шевал Сам привлече вниманието с избора си на черна рокля, която подчертаваше нейната красота и форма. Тя сподели, че въпреки че не практикува спорт, обръща голямо внимание на храненето си, предпочитайки да готви сезонни продукти у дома и да следва диета, богата на зеленчуци​​​​.

Освен това, в новия сериал "Yan Oda", в който Шевал Сам ще играе главна роля, са включени и четири нови актьора. Продукцията на Star TV, режисирана от Чагръ Вила Лостувалъ, вече привлича вниманието със своя силен актьорски състав и интересен сюжет.


Обявени са изпълнителите на главната роля на новия сериал "Съседната стая"

"Съседната стая" / Yan Oda/ е един от новите сериали, който ще бъде сниман от OGM Pictures за Star TV. Сценарият е написан от сценариста Мехмет Баръш Гюнгер. Известни са и двамата изпълнители на главните роли.

Сериалът, разказващ за история на Верда, известна телевизионна водеща, която се омъжва за бизнесмена Фикрет, който е бил гост в нейната програма, и за новия живот, който започва за семействата на двете страни, привлича внимание със своя силен актьорски състав.

 

В сериала Верда ще бъде изиграна от Шевал Сам, Джанер Джиндорук ще изиграе Фикрет, партньора на Верда.

loading...

Полът на бебето на Еда Едже стана ясен. Еда Едже написа в социалните мрежи: "Три месеца повръщах и се върнах".

Еда и нейният съпруг Бурахан Тунджер очакват с нетърпение да прегърнат детето си... Актрисата Еда Едже отдавна е заедно с любимия си баскетболист Бурахан Тунджер и на 21 юни се ожениха с грандиозна сватба. След шумната сватба, която дълго време беше в центъра на вниманието на медиите, дойде радостната новина от известната двойка. Еда Едже, която с нетърпение очаква да прегърне първото си дете, направи нова публикация преди дни, обявявайки промяна във външния си вид. Също така стана ясен и полът на бебето на Едже.


Еда Едже, която отдавна е с любимия си баскетболист Бурахан Тунджер, се омъжи на 21 юни. В момента Едже, която е бременна в четвъртия месец, научи пола на бебето си.

Еда Едже и Бурахан Тунджер, които са заедно от около 4 години, се ожениха на 21 юни в луксозен хотел в Бешикташ.

На сватбата на Едже кумове бяха нейният мениджър Гайе Сьокмен, Мелда Нарманлъ Чимен, Айшеюл Алдиндж и Мерве Каракимсели. Кумове на Бурахан Тунджер бяха Тунджай Йозилхан, Юнус Емре Сонсърма и Селчук Каракимсели.


 

След грандиозната сватба, която дълго време беше в центъра на вниманието на медиите, дойде радостната новина от известната двойка. Двойката очаква момиченце. Еда е бременна в 4-ия месец. След раждането, Еда Едже заяви, че ще се върне  на екрана с нов проект.

loading...

Несрин вижда Тюркан и Сомер заедно и щастливи, което я кара да се радва много. Садък твърди, че когато едно сърце открие своето сърце, то не чува ни обиди, ни печал. Рючхан е силно недоволна от случващите се събития и смята, че техният дом вече не е същият, както преди. Но и Рючхан самата се е променила. Когато споделя това с Тюркан, момичето отвръща, че и тя вече не е същата, каквато я познават.


Сомер осъзнава, че е допуснал голяма грешка по отношение на Тюркан и сега иска да направи с нея всичко, което са пропуснали. Тюркан се чувства изключително щастлива и й се струва, че сънува, сън от който може да се събуди по всяко време. Сомер успокоява Тюркан, казвайки, че техните сърца са открили своята полярна звезда, а те - един друг.

Несрин се обръща към Донюш и я моли никога да не я изоставя, независимо от обстоятелствата. Донюш е изненадана и разбира, че майка й не е говорила лекомислено. Тя иска да знае какво се е случило. Садък казва на Несрин, че все още е жив и поради тази причина никога няма да спре да се бори.


Когато Рючхан посещава Мине, тя й напомня за своето предупреждение. Тя няма да позволи на никого да опетни нейната чест. Възниква конфликт. В резултат на техния конфликт, Мине пада от стълбите и губи съзнание.

loading...

Рючхан изразява на Несрин своето недоволство относно възпитанието на Тюркан. Наистина ли Несрин, като учителка, преподава на дъщерите си подобни уроци по морал? Рючхан проклина деня, в който те се запознават с това семейство. Сомер обвинява Тюркан в изневяра и е много ядосан на нея. Всичко това се случва след като снимките излизат на първите страници на вестниците. Тюркан отрича всичко, а Сомер започва да  показва доказателства, че всички тези снимки са лъжа.


Несрин е шокирана от случващото се, но Тюркан също уверява майка си, че тя е нейната дъщеря и никога не би могла да направи подобно. Тюркан моли майка си да й повярва поне веднъж в живота си. Но Несрин показва снимките, на които Тюркан прегръща непознат мъж и как след това може да й повярва? Мине казва на Рючхан, че тази новина е поръчана от Нихат. Сестрите защитават Тюркан.


Несрин отговаря, че тя е тяхната душа и в двата свята е тяхно дете, но ако има вина, то трябва да има и последствие. Бащата е убеден, че Тюркан не би могла да направи подобна грешка. Тюркан е на ръба на отчаянието и изобщо не й се живее. Но в този труден за нея момент се появява Сомер и я хваща за ръка.

loading...

Йомер много силно обича Дефне. Момичето реши да отвори сърцето си и да допусне любовта в него. Влюбените много обичат да прекарват време заедно и сега се чувстват наистина щастливи. Йомер казва на Дефне, че само когато човек срещне истинската любов, двете души се сливат в едно. Той всеки ден се моли на всевишния и го моли да не го разделя никога с любимата си. Момчето иска да знае, желае ли Дефне да бъде до него? Момичето каза, че се съгласява. Тя винаги е мечтала да срещне такъв достоен човек.


На празника се събраха всички близки, роднини, както и съседи. Всички са много щастливи и дори тези, които бяха в кавга, се помириха и си стиснаха ръцете. Никой не можеше и да помисли, че такова грандиозно събитие ще бъде помрачено с появата на брата на Мелек, както и Сейран. Той заяви, че тази жена сега е негова законна съпруга.


Бащата не дава разрешение за този брак и затова се разочарова. Защото той извърши голям грях, че не получи благословията от своя баща. Мъжът изпадна в бяс и изби прозореца на колата, след което изгони сина си заедно с неговата жена и каза да не се появява повече пред очите му.

loading...

Бащата реши сериозно да поговори с дъщеря си, тъй като се умори да наблюдава как тя страда. Той даде важен съвет на Мелек и й каза, че тя никога не трябва да се опитва да построи своето щастие върху нещастието на другите хора. Защото от това никога не може да излезе нещо добро.


Халил се опитва да намери своята любов, но по някаква причина в сърцето му се е настанила голяма тревога. Всичко това е, защото той вижда как бившият съпруг на Мелек не се предава и не иска да я пусне. Той е готов да направи всичко, за да си върне семейството. Халил усеща, че заради това скоро може да се случи нещо много лошо.


Мелек отново се чувства зле, всички близки се събраха в болницата и там беше и Халил. Той е на ръба на отчаянието и казва, че вече не може да търпи всичко това. Ако с любимата му се случи нещо лошо, той няма да го издържи и животът му ще загуби смисъл. Той много иска черната поредица да приключи, всичко лошо да остане зад гърба им и те да могат да живеят щастлив живот с Мелек. В семейството на Халит настъпи трудно време, но Джумали по някаква причина не бърза да предприеме каквито и да било мерки, за да спре всичко това. Ако той не се намеси в ситуацията, има човек, който е готов да постави всички на мястото им.

loading...

Когато бащите на двете семейства се срещат, между тях се провежда не особено приятен разговор. Мъжете започват да се карат остро и не е ясно до какво би могло да доведе това. Бащата на Мелек започва да упреква бащата на Йомер, че той е виновен за случилото се с неговия син и Дефне. Никой не може да предвиди, че такъв разговор може да доведе до трагични последици. След като бащата на Мелек си тръгва, другият мъж получава сърдечен удар. Той се хваща за сърцето и пада в безсъзнание. Джумали моли непоканения гост да си тръгне и го моли да го остави на мира, за да може да умре спокойно.


Той знае, че няма да издържи дълго, тъй като последните събития се отразяват на него много зле. Също така става известно, че Халил си сътрудничил с комисар Мурат. Враговете не могат да понесат това. Ако преди имаха за цел да отмъстят, сега се появява подходящ повод.


В този момент Халил взема важно жизнено решение и отива в родния дом на Мелек, за да поиска ръката и сърцето от нейните родители. Мелек също е много щастлива. Сеит Али идва, за да съобщи лоши новини и всички роднини на Джумали са много притеснени.

loading...

В сериала "Наследство", Сехер вече е започнала нов план, за да сложи край на несвършващите стресови ситуации от Яман. Този план включваше изготвяне на фалшив паспорт и изчезване с Юсуф. Въпреки това, нещата за Сехер не вървяха добре, напротив, тя попадна в трудна ситуация.

Както вече е ясно трудностите ще обединят любовта на Яман и Сехер. Вече бяхме свидетели на това. Плановете на Икбал и Зухал принудиха двамата да сключат брак. Оттук нататък събитията ще продължат в тази посока.


Въпреки че Яман чувства омраза към Сехер заради случилото се, нещата не са такива, каквито изглеждат. Да, Яман чувства омраза, но не защото Сехер го е измамила. Омразата на Яман идва, заради чувствата му на обич към Сехер и неспособността му да се откаже от нея.


Когато съберем всички тези детайли, се появява ясна картина. Тази картина показва, че нито Яман може да се откаже от Сехер, нито Сехер от Яман. Ако погледнем случилите се събития, виждаме, че въпреки че двамата искат да избягат един от друг, вселената ги държи заедно.

Когато Сехер е в трудно положение, Яман я спасява. Когато Яман е в трудно положение, Сехер го спасява. Двамата са като лекарство един за друг. Успокояването на Зия от Сехер и геройствата на Яман, които спасяват Сехер, могат да бъдат примери за това.

 

Ако обобщим анализа, въпреки че в сериала нещата изглеждат излязли от контрол, вселената иска нашия двойка да бъде заедно. И в края на деня победител ще бъде любовта!

loading...

В сериала "Наследство" нишките продължават да се късат една след друга. Планът на двете злодейки достигна такава точка, че Сехер и Яман вече се ненавиждат. Сехер се подготвя да направи последния си ход.

Сехер иска да вземе Юсуф и да си тръгне, и най-голяма е вината на Яман. От самото начало, като оказва натиск на Сехер без да й казва нищо, Яман я докара до изтощение. Ако Яман се опита да говори със Сехер, може би нещата никога нямаше да стигнат дотук.


Въпреки това, Яман със своето мълчание, превърна ситуацията в непоправима. Докато Яман мислеше, че Сехер се омъжи за него заради пари и дори използва Юсуф за финансова изгода, сега остана в неведение какво да прави. Но фактът, че Сехер ще си тръгне с Юсуф, наистина ще подлуди Яман.


 

Въпреки това, смятаме, че е важно да не забравяме следния факт. Да, отношенията между Яман и Сехер се влошиха, но Юсуф винаги играе обединяваща роля между двамата. Дори в най-трудните времена и Сехер, и Яман избраха да останат заради Юсуф, вместо да си тръгнат. Според нас ключът към помирението между двамата отново ще бъде Юсуф!

loading...

Страница 1 от 346

















loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 153 посетителя в сайта