www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
СЕРИАЛ

 

Фарук забравя за  годишнината от сватбата със Сюрея , но Акиф го подсеща. Фарук се обажда на съпругата си, която също е забравила за празника. Фикрет и Адем организира тържество в офиса за рождения ден на служителя Ердем. Йозгюр моли Фарук да присъства на вечерята с Ердем и колегите им същата вечер. Фарук обещава да се появи за кратко, преди да отведе Сюрея да празнуват годишнината си.

Ипек разказва на майка си и, че Сюрея е станала свидетелка на признанието на Окан. Къймет се бои, Сюрея ще разкаже всичко на Есма, която ще оправдае Фикрет за отношението му към Ипек, но дъщеря й отхвърля нейните опасения. Дилара пропъжда Адем, който иска да види бебето. Адем запазва самообладание и си тръгват. Осман става свидетел на ситуацията и успокоява Дилара.

Каймет изпраща адвоката си при Есма с финансови искания относно развода на ипек. Фикрет си прибира и скъсва споразумението. Есма моли сина си да не отива в състояние на афект в квартирата на Ипек, за да вземе децата, но Фикрет не се вслушва в Думите й. Есма нарежда на Мустафа да го проследя отдалеко.


Каймет се среща с Окан и го моли да настоява пред Ипек да се завърне на работа при него, като изтъква, че в противен случай дъщеря й ще изгуби самочувствието си. Окан се съгласява. Каймет го моли да запази разговора им в тайна от Ипек.

loading...

 

Фарук и Сурея се опитват да се справят с проблемите, възникнали заради Йозгюр, докато Ипек и Фикрет се радват на новопридобитото си щастие.

Напътствията на Адем подействаха, Дилара започна да ходи на психотерапевт.

Адем се опитва да възстанови баланса, той представя Гюнеш на семейството си.

Окан научава, че Йозгур е хоспитализирана. Той пристига в имението, изпълнен с ярост, с пристигането му семейство Боран се озовава в епицентъра на трагично събитие

Ще се стопи ли леда между Фарук и Сюрея? Какво ще се случи в новия епизод на „ Завинаги“ ...

Докато Сюрея се бори в имението с чувства, които никога не е изпитвала, Фарук е потопен в работата си.

Ипек се среща с Окан в името на семейството, тя му обяснява, че е имало недоразумение. Окан напуска компанията.


Йозгур се възстановява, чувства се виновна, че се е поддала на погрешното поведение на Фарук. Тя се среща със Сюрея.

В същото време Емир се опитва да се свърже с баща си във връзка с едно събитие, случило се в училището, но той е потопен в работа и не му отговаря. Решението на Емир да отиде да учи в чужбина ще доведе до големи промени в живота на Фарук.

loading...

 

 

Фарук, заедно с Йозгур, пътува до провинцията по работа, което причинява недоразумение и го забива в задънена улица. Сюрея го вижда как той се целува с Йозгюр... Прави му номер и влиза в стаята му, където се разгаря жесток скандал с размяна на обиди и шамари. Сюрея бяга от фарук в един бар, където се напива до забрава и излиза на сцената да пее. Фарук я открива и се развихря до физически съприкосновения между него и нея. Ще доведе ли до развод тази ситуация?

 

Фарук вика Йозгюр и й обяснява, че не могат да имат връзка. Йозгюр е съкрушена. Тя е още повече объркана, когато Фарук я уволнява.

Тя изпада в умопомрачения и се озовава под колелата на автомобилите на улицата пред офиса. Надежда за спасение на живота е много малък.

Фарук и Сурея се опитват да се справят с проблемите, възникнали заради Йозгюр, докато Ипек и Фикрет се радват на новопридобитото си щастие.

Напътствията на Адем подействаха, Дилара започна да ходи на психотерапевт.

Адем се опитва да възстанови баланса, той представя Гюнеш на семейството си.


Окан научава, че Озгур е хоспитализирана. Той пристига в имението, изпълнен с ярост, с пристигането му семейство Боран се озовава в епицентъра на трагично събитие

loading...

 

 

Новият ход на Фикрет ще изненада семейство Боран.Фикрет се обръща към Ипек да се сдобрят, но Ипек го напада и започва да го удря.

Но Фикрет, след като научава, че Окан е признал любовта си на Ипек, ще направи нещо, което ще изненада всички. Фарук и Адем се притесняват за Фикрет, те ще предприемат действия, но нещата не вървят, както си мислят. Фарук и Адем се сбиват с Окан. Ситуацията влияе и върху отношенията между Фарук и Сюрея, те се карат. И решението на Ипек бележи началото на нов период от живота на семейството. Фикрет урежда изненада за Ипек, заобиколен от близки си, той отново иска ръката и сърцето ѝ.

Фарук, заедно с Йозгур, пътува до провинцията по работа, което причинява недоразумение и го забива в задънена улица. Сюрея го вижда как той се целува с Йозгюр...


Прави му номер и влиза в стаята му, където се разгаря жесток скандал с размяна на обиди и шамари. Сюрея бяга от фарук в един бар, където се напива до забрава и излиза на сцената да пее. Фарук я открива и се развихря до физически съприкосновения между него и нея. Ще доведе ли до развод тази ситуация?

loading...

 

Много от феновете на „Намери ме“ се питат как ще завърши сериала ?

Нека първо да научим малко повече за главната героиня Елиф.

Малката актриса Изабела Дамла Гювенилир е родена в Ню Йорк

Снимките на сериала "Намери ме", който българските зрители гледат всеки делничен след обед по Нова телевизия, стартира в Турция през 2014-а, така че сега момиченцето, което се превъплъщава в образа на малката Елиф - Изабела Дамла Гювенилир - в момента е на 11 години. То живее в Истанбул и в Шиле и освен, че се снима в поредицата, продължава и училищния си живот.

Изабела Дамла Гювенилир е родена на 18 януари 2009-а година в Ню Йорк, САЩ. Когато е на 5 години пристига на почивка със семейството си в Турция и е забелязана от продуцентите на хитовия сериал "Намери ме", които ѝ предлагат да изиграе главната роля.

Въпреки че голяма част от актьорския състав на "Намери ме" го напусна в края на трети сезон, Изабела продължава да играе в него и да израства като актриса. Момичето, която вече пет години се снима в сериала "Намери ме", се върна на екран в Турция с нов сезон.

Изабела Дамла Гювенилир сюрпризира майка си и баба си, като им организира изненадващо пътуване до Мека, при това със собствени средства от хонорарите, припечелени от ролята ѝ на Елиф. Двете дами - Йурданур (майка ѝ) и Рахиме (бабата) - са силно религиозни мюсюлманки, а екскурзията до свещения град бе мечтана за тях от години насам. Там те изпълнили свещен религиозен ритуал, част от поклонението Умра, състоящ се в обикаляне на древен езически храм седем последователни пъти в посока обратна на часовниковата стрелка.

Изабела е повече от щастлива, че е успяла да зарадва мама и баба, а постъпката ѝ бе повод за десетки хиляди поздравления от страна на почитателите ѝ в социалните мрежи.

"Намери ме" се превърна не просто в поредната телевизионна турска драма, която придоби популярност и в съседните държави. Тя се превърна в едно явление, което неочаквано достигна до телевизионни пазари. Босна, Пакистан, Колумбия, Перу, Алжир, Перу, Пуерто Рико, че дори Полша, Аржентина и Унгария.

Тя е малка, казва се Елиф и е изоставена от майка си в богат дом, където ще бъде отгледана и възпитана. Ще бъде обречена да прекара живота си като хранениче без право на лично щастие или успехи.

И нататък съдбата й е отсъдила това непрестанно да се превръща в марионетка на конфликтите и интригите, вклинени в дома, в който живее. Предстои и дълъг път, в който повече ще страда, от колкото да се смее и да прави все неща, които не са типични за едно малко дете.


Но щастието няма да я напусне и на финала, ще тържествува. Зрителят ще остане много доволен от щастливият завършек на „Намери ме“.

loading...

Източник: trud.bg

 

Емир научава, че ще става баща. Изпитвайки голяма радост, Емир не може да си намери място от вълнение. Рейхан споделя щастието си със съпруга си, но все още не знае за опасността, която я очаква. Ще се възползва ли Джавидан от отровата, която е придобила, поемайки риска?

Кемал прави всичко по силите си, за да спаси Нарин. Но основният въпрос е как Кемал ще може да се противопостави сам на мафията? От друга страна, след като дадена информация стигне до Оя, тя става още остра към Нарин.

Бременната Рейхан, която пие чая с добавено лекарство, което Джавидан й дава, е в голяма опасност. Емир прави всичко необходимо за комфорта на Рейхан и се опитва да не оставя жена си нито за минута сама.

Оя е много ядосана на Нарин. Кемал няма да позволи на Нарин, която е готова да напусне къщата за доброто на Оя, да го направи. Ще успее ли да се защити Нарин от жестокостта на Оя?

След като сънува лош сън, страхът изпълва Рейхан. Емир, който се е зарекъл да изпълни желанията на жена си, е изправен пред трудни времена. Гневът на Оя започва да отмина.

Апетитът на Рейхан се събужда. Емир трябва само да доставя всичко, което жена му иска. Докато Джавидан продължава да преследва Рейхан, тя е на ръба да бъде разкрита. Ще разобличат ли Джавидан?

Кемал не иска да загуби Нарин след процеса и иска тя да остане. Какво ще отговори Нарин? Оя вече се е успокоила, но с новото развитие на събитията гневът й отново ще пламне.

Емир, изпълнявайки всички капризи на жена си, цяла седмица подготвя изненада и иска да я направи незабравима за Рейхан. От друга страна, Джавидан, която не седи със скръстени ръце, използва отрова от няколко дни и чака резултата.


 

Нарин чува, че Кемал иска бракът им да стане реален. Нарин не знае какво да прави от вълнение. От друга страна, Оя, която не иска този брак да стане реален, ще направи всичко възможно, за да го осуети. Ще стане ли Оя още по-опасна след това?

loading...

 

 

Фарук забравя за  годишнината от сватбата със Сюрея , но Акиф го подсеща. Фарук се обажда на съпругата си, която също е забравила за празника. Фикрет и Адем организира тържество в офиса за рождения ден на служителя Ердем. Йозгюр моли Фарук да присъства на вечерята с Ердем и колегите им същата вечер. Фарук обещава да се появи за кратко, преди да отведе Сюрея да празнуват годишнината си.

Ипек разказва на майка си и, че Сюрея е станала свидетелка на признанието на Окан. Къймет се бои, Сюрея ще разкаже всичко на Есма, която ще оправдае Фикрет за отношението му към Ипек, но дъщеря й отхвърля нейните опасения. Дилара пропъжда Адем, който иска да види бебето. Адем запазва самообладание и си тръгват. Осман става свидетел на ситуацията и успокоява Дилара.

Каймет изпраща адвоката си при Есма с финансови искания относно развода на ипек. Фикрет си прибира и скъсва споразумението. Есма моли сина си да не отива в състояние на афект в квартирата на Ипек, за да вземе децата, но Фикрет не се вслушва в Думите й. Есма нарежда на Мустафа да го проследя отдалеко.


Каймет се среща с Окан и го моли да настоява пред Ипек да се завърне на работа при него, като изтъква, че в противен случай дъщеря й ще изгуби самочувствието си. Окан се съгласява. Каймет го моли да запази разговора им в тайна от Ипек.

loading...

 

 

Ипек не отговаря на обажданията на Окан и той пристига в жилището й. Окан признала пред смаяната Ипек чувствата си и заявява че ще бъде на нейно разположение, ако му се обади след като конфликтът й с Фикрет се уталожи. Сюрея става свидетелка на разговора им, тъй като вратата на апартамента е забравена отворена. Кога се сбогува припряно с Окану Ипек я пита я дали е чула Думите му. Сюрея потвърждава, че неволно е научила всичко и е силно изненада, че Фикрет се оказал прав в подозренията си към Окан.

Разгневената Ипек заявява, че това е неин личен проблем и че Окан сега за пръв път е говорил за любовта си към нея. Сюрея обещава да не споменава на никого за случилото се. Ипек заявява, че Фикрет може да взема децата и отпраща смутената Сюрея от жилището си. Сюрея премълчава през Фикрет за признанието на Окан, но разказа всичко на леля си.


Фарук забравя за годишнината от сватбата със Сюрея , но Акиф го подсеща. Фарук се обажда на съпругата си, която също е забравила за празника. Фикрет и Адем организира тържество в офиса за рождения ден на служителя Ердем. Юзгюр моли Фарук да присъства на вечерята с Ердем и колегите им същата вечер. Фарук обещава да се появи за кратко, преди да отведе Сюрея да празнуват годишнината си.

loading...

 

Ариф и Юсуф са освободени от затвора. Късмет демонстративно кани Ариф в колата си, но изоставя Юсуф и го съветва да вземе такси. Късмет отвежда брат си в заведение на Емре. Бахар и Ариф са развълнувани и се радват един на друг, Джейда въодушевено прегръща Ариф. По-късно Късмет отвежда Ариф в квартала, където съседите го посрещат радушно. Мюнир си припомня разговор с брат си, който Азми му е разкрил, че Назир е узнал за подадения срещу него сигнал в полицията и му е наредил да освободи всички похитени.

Незир е намекнал на Азми, че сред доверените му хора има предател, който трябва да бъде открит. Мюнир си спомня, че е посъветвал Азми да ликвидира Незир, за да спаси собствения си живот.

Ариф решава да изненада Нисан и Доруг и отива в училището й, по същото време пристига и Сарп. Нисан се втурва към баща си, но след това забелязва Ариф и го поздравява. Появява се Доруг опитва се да прегърна Ариф, но Сарп го спира. Двамата мъже си разменят остри реплики и заплахи. Сарп го предупреждават да стои далеч от Бахар и децата.

loading...

Фарук кани Сюрея на романтична вечеря, и тя му обяснява, че вече се уговорила с Дилара и леля си да излязат по женски. Сенем предупреждаваш Сюрея да я остави сама на бара, за да флиртува с непознат мъж. Мъжът обаче напуска заведението когато научава, че Дилара има малко бебе.

Йозгюр прави масаж на Фарук. Тя е влюбена в него. Той изпуска химикалката си, а тя я прибира. За какво ще послужи тя?

Осман остава насаме в Имението с Анастасия и отношенията им се задълбочават. Адем настоява Гюнеш да види сина му в жилището на Осман. Дилара си прибира по-рано и заварва Гюнеш. Тя пропъжда Адем и Гюнеш от дома си. Преди да си тръгне Адем и й обяснява, че Гюнеш ще присъства в живота им и е по-добре да свикне с тази мисъл.


Дилара заявява, че ако още веднъж доведе Гюнеш при Умут, ще вижда детето според съдебни разпоредби. Адем се извинява на Гюнеш за неприятното изживяване. Тя се страхува, че може да стане причина да вижда сина си по-рядко .Адем я успокоява, че никой не може да го отдели от Умут.

loading...

Страница 1 от 142

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 186 посетителя в сайта