www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Сериали

Моминско парти за Еда Едже от нейните приятели!

Еда Едже след дни ще се омъжи за известния баскетболист Бурахан Тунджер, с когото са заедно от 4 години!

Преди сватбата приятелите на Еда Едже: Мелиса Доу, Шевал Сам, Гюленай Калкан и Шебнем Дьонмез, организираха парти.


Севда Ергинджи и Биран Дамла Йълмаз, две звезди от сериала, не успяха да присъстват на тържеството, тъй като бяха на почивка в Урла. Мелиса  Доу сподели снимки от партито, който направи през нощта с посланието „Винаги ще те обичам“.

Бурахан, който мач същата вечер, се присъедини към празненствата в късните часове.

loading...

Беше планирано Еда Едже да седне на сватбената маса на 20 юни с Бурахан Тунджер, с когото са заедно от 4 години. Актрисата обаче промени деня на сватбата. Тя заяви, че ще празнува 33-ия си рожден ден на 20 юни и ще седне на сватбената маса на 21 юни.

Стана известно, че Шевал Сам ще участва на сватбата наЕда Едже. Свидетели на сватбата на известната актриса ще бъдат нейните мениджъри Гайе Сокмен, Мелда Нар и Айшегюл Алдънч.


Еда Едже беше спряна от репортери, докато пазарува.

Какво каза Еда Едже за финала на сериала:

„Филмът завърши. Сбогувахме се много  сърдечно. Постигнахме голям успех. Наистина се влюбихме един в друг, беше много добър проект. По време на земетресението дадохме всичко от себе си като екип. Забавлявахме страната близо 6 години. Сега ще се омъжвам."

Какво каза Еда за  предстоящата сватба: „Дойдохме да купим дребни неща със сестра ми. Не искам да развалям изненадите около сватбата. Ще бъде нормална сватба. Няма да нося много екстравагантна булчинска рокля. Купих си  рокля, която ми хареса".

Роклята е ушита  от известен ливански дизайнер, а всички фенове на  Еда Едже чакат с нетърпение финала на "Опасно изкушение".

loading...

Еда Едже беше спряна от репортери, докато пазарува.

Какво каза Еда Едже за финала на сериала:

„Филмът завърши. Сбогувахме се много  сърдечно. Постигнахме голям успех. Наистина се влюбихме един в друг, беше много добър проект. По време на земетресението дадохме всичко от себе си като екип. Забавлявахме страната близо 6 години. Сега ще се омъжвам."


Какво каза Еда за  предстоящата сватба с годиника си Бурахан Тунджер: „Дойдохме да купим дребни неща със сестра ми. Не искам да развалям изненадите около сватбата. Ще бъде нормална сватба. Няма да нося много екстравагантна булчинска рокля. Купих си  рокля, която ми хареса".

 

Сватбата ще бъде на 21 юни. След празненството Еда ще се отдаде на заслужена почивка.

loading...

Лейла предупреди Дерин, че няма да загуби Арас при никакви обстоятелства. Лейла изнервя Дерин и я заплашва публично. В интернет се разнася новината, че Лейля изневерява на мъжа си с Мехмет, който е негов брат. Лейла не можела да преговаря нормално с Асия, затова я удря.


След това някой удря Лейла по главата и тя губи съзнание. Дерин се опитва да се оправдае пред всички. Тя каза, че не е наранила Лейла и няма причина да го прави. Но Волкан познава Дерин много добре и на какво е способна. Ако има някаква полза, тя може да причини много голяма вреда на хората, които й пречат. Когато Дерин вижда Асия, тя й прави комплимент за добрия й външен вид. Изглежда сякаш е гледана като малко дете.


 

Асия пристига, за да свидетелства в полза на Дерин. Тя коментира, че не Дерин е ударил Лейла. Но сега Асия смята, че би било по-добре, ако промени показанията си. В крайна сметка най-вероятно Дерин наистина е ударила Лейла. Но Дерин твърди, че  е тръгнала след тях само от любопитство. Тя е била любопитна да разбере за какво ще си говорят, но тогава вижда кръв по един дънер и това много я е изплашило. Само че баща й и майка й по някаква причина не искат да повярват. Ако Дерин не може да докаже невинността на семейството си, тогава как полицията ще повярва на думите й?

loading...

Али категорично не иска да остава при майка си, заради отношенията й с Арас. Той се приближава до баща си и каза, че иска да тръгне с него. Асия е много уморена от това, че всеки път нещо не харесва на Али, и веднага бяга при Волкан.


Тя моли Али да се прибере с нея и вкъщи да говорят за всичко на спокойствие. Али заявява, че никога повече няма да влезе в тази къща, още по-малко да живее с майка си. Ако не й пука за  него, тогава може да отиде при Арас и да продължи да живее в мир с този човек. Само че Асия първо ще трябва да изтрие Али завинаги от живота си.


Волкан моли Асия да не се притеснява и да не приема всичко толкова лично. В крайна сметка всеки, който е бил свидетел на подобна ситуация, би реагирал по същия начин. Това не е нормално за Али, но Волкан се радва, че Асия е отказала предложението на Арас. Но Асия не отказа, просто помоли Арас да й даде малко време. Асия взе решение и отиде при Арас, за да даде отговора си. Тя почука на вратите и Арас й отвори, но както се оказа, той не беше сам, а в компанията на Лейла..

.

loading...

Лейля идва в дома на Ася в момента, когато Арас е там. Тя иска лично да даде подарък и на двамата. Това са снимки на Арас и Ася. Ако той се разведе с нея, те ще бъдат в пресата. Всички ще обсъждат тази забранена любов. Али намира тетрадка, в която Арас говори за любовта си към майка му. Той много се ядоса и започна да къса страниците. Асия вижда това и не разбира какво се опитва да постигне синът й? Али почва да крещи на майка си и да пита защо Арас продължава да й пише любовни стихове? Или все още са заедно?


Ася вече е уморена от поведението на Али и иска да знае какво ще се случи, ако тя поиска да продължи тази връзка? Когато Волкан и Али се прибират късно вечерта, не намират Асия. Али веднага разбира, че майка му е отишла в Арас. Ася наистина беше с Арас в този момент и се чувства много добре до него. Арас подготвя неочаквана изненада за Асия.


Той пада на едно коляно и вади пръстен, за да направи на Асия предложение да стане негова съпруга. Ася по никакъв начин не е готова за това, но е много щастлива. Али и Волкан наблюдават случващото се отстрани. Подобно събитие вбесява Али още повече ...

loading...

Еда Едже е турски актриса, родена на 20 юни 1990 година в Истанбул, Турция. Тя е известна със своята роля на Йълдъз в сериала " Опасно изкушение" и се отличава със своя професионализъм и талант.

Еда Едже изгражда убедителен и сложен образ на Йълдъз. Нейната интерпретация на персонажа е впечатляваща и прави Йълдъз един от най-запомнящите се герои в сериала. Тя успява да въздаде на Йълдъз не само външна красота, но и вътрешна сложност и дълбочина.

Своето изпълнение, Еда Едже демонстрира голяма гама от емоции и се справя успешно с промените и развитието на Йълдъз като герой. Тя предава непредсказуемостта и двусмислеността на Йълдъз, като успява да задържи вниманието на зрителите и да ги държи в напрежение.

Еда Едже е също така изключително харизматична на екрана. Тя има способността да привлече вниманието на зрителите и да ги впечатли със своя излъчване. Тя е внимателна към детайлите и внушава вярност и автентичност на Йълдъз.


 

С ролята си в "Опасно изкушение", Еда Едже се утвърждава като изключително талантлива актриса и показва своя потенциал за пресъздаване на различни роли и жанрове. Тя привлича все повече внимание в турската телевизионна индустрия и се радва на голяма популярност сред зрителите.

loading...

Йълдъз от сериала "Опасно изкушение" е много интересен и комплексен персонаж. Тя играе важна роля в интригите и напрежението в сериала и привлича вниманието на зрителите със своята силна личност. Ето характеристиките на Йълдъз, които феновете харесват:

Красота и очарование: Йълдъз е изключително красива и привлекателна жена. Тя винаги е перфектно облечена и с привлекателен стил. Нейната външност прави впечатление и привлича вниманието на много хора.

Амбициозност: Йълдъз е много амбициозна и решена да постигне своите цели. Тя има ясна представа за това, какво иска и е готова да направи всичко възможно, за да го постигне. Тя не се страхува да рискува и да поема контрол върху ситуациите.

Умна и изобретателна: Йълдъз разполага с остър ум и е изобретателна в своите планове и стратегии. Тя е винаги стъпка пред своите противници и умее да използва всяка възможност, за да постигне своите цели.

Манипулативност: Една от най-силните черти на Йълдъз е нейната способност да манипулира другите хора. Тя е майстор в използването на чара си и сексапил, за да контролира ситуациите и хората около нея.


Силна личност: Йълдъз  е силна личност и не се страхува да се изправи срещу влиятелни и могъщи хора. Тя не се поддава на заплахи или изнудвания и винаги се бори за своите интереси.

Сложни мотиви: Въпреки че Йълдъз може да изглежда себична и безскрупулна, тя има сложни мотиви за действията си. Понякога тя е принудена да взема трудни решения, които я поставят в  различни кулизии.

Променлива и развиваща се: Йълдъз преминава през значително развитие и промени в хода на сериала. Тя започва като амбициозна и жадна за власт жена, но постепенно открива по-дълбоки страни на себе си. Във времето се откриват и други качества като вярност, любов и жертвеност.


Любов и преданост: Въпреки многото слабости и грешки, Йълдъз е способна да обича и да бъде предана на хората, които са истински важни за нея. Тя показва своята уязвима страна, когато става въпрос за близките й хора и техните чувства.

Социална мобилност: Йълдъз е родена в по-скромно семейство, но се стреми към по-добър социален статус и материални блага. Тя използва своята красота и интелигентност, за да се изкачи по социалната стълба и да осигури по-добър живот за себе си.

Жертва на обстоятелствата: Въпреки че Йълдъз се стреми към власт и успех, тя понякога е жертва на сложни обстоятелства и взаимоотношения. Тя се оказва в противоречия между любовта и личните си цели, което води до вътрешни борби и избори.

 

Йълдъз от сериала "Опасно изкушение" представлява сложен и многогранен персонаж. Тя се развива през времето и открива нови страни на себе си. Нейната силна личност, амбициозност и манипулативност я правят един от ключовите фактори за развитието на сюжета и напрежението в сериала.

loading...

Още следващия понеделник зрителите ще видят финала на сериала – феномен „Опасно изкушение“.

Чакаме пищната сватба на Кумру и Джанер и раждането на синовете им. Смъртта на Доган, който ще остави цялото си богатството на Йълдъз.

Ендер ще започне собствен бизнес, но топлата връзка на двете жени няма да продължи дълго ”среща“ с красив бизнесмен от Канада, който притежава огромен бизнес, заедно със своя брат, ще настрои героините една срещу друга и те отново ще станат врагове.


 

Йълдъз и Ендер  се втурват да търсят Назъм, защото всеки от тях иска да приласкае този мъж. В крайна сметка обаче те самите ще бъдат хванати в капана на този човек. И...настъпва финала на „Опасно изкушение“.

loading...

Страница 1 от 320

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 140 посетителя в сайта