www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 18 Ноември 2022г. 19:07ч.

"Опасно изкушение": Йълдъз тръгва в атака срещу Шахика

от
Оценете статията
(0 гласа)

Йълдъз е решена на всяка цена да докаже на Фериде, че Шахика е лош човек. Заедно с Джанер и Емир Йълдъз тръгва в атака. Те търсят снимки на Шахика в интернет. В мрежата не успяват да намерят нищо. Тогава Джанер предлага да потърсят снимки от празненствата, на които е присъствала Шахика, и да ги пратят на Фериде.

Фериде кани Шахика на гости, когато Чаатай пристига и остава много изненадан. Той критикува майка си, че не го е информирала какво смята да прави и своеволно е поканила Шахика на гости. Шахика се прави на притеснена. Тя изразява извинението си пред Чаатай, но той си тръгва. Ендер решава да направи постановка на Хасан Али, като се договаря със служител на холдинг, който трябва да я напада по време на среща на директорите. Така тя смята, че Хасан Али ще се яви в ролята на защитник. Ворал, който е натоварен с тази задача, изразява сексистко отношение към Ендер. Тя се прави на обидена и си тръгва.


Джанер се интересува от страна на сестра си какъв подарък да направи на Хасан Али. Махмуд му казва какво да му подари и предава разговора на президента. Ендер разговаря с Хасан Али и му съобщава, че вече няма да работи по този проект на Ворал, защото той се отнася неуважително към нейните качества. Хасан Али прави жест – отказва се от проекта и Ендер е трогната. Тя е дълбоко благодарна от постъпката му.

 

Зехра отново попада в капан като дава десетки хиляди лири за фалшива звезда за заведението си. Асуман казва, че не бива да съобщава на Мерт, какво се е случило. Зехра обаче отбелязва, че е теглила пари от общата им сметка и няма как Мерт да не научи. Чаатай е заедно с Йълдъз в авокадо бара и Йълдъз се интересува дали неговите родители са коментирали поведението й. Чаатай е категоричен, че е с нея, защото я харесва и не се интересува от чуждото мнение.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 275 посетителя в сайта