www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 18 Ноември 2022г. 19:16ч.

"Опасно изкушение": Ще стигнат ли до бой Фериде и Асуман?

от
Оценете статията
(1 vote)

Мерт се чудиq защо Хасан Али е пренебрегнал сделката с Ворал само и само да угоди на Ендер. Ендер е доволна от това, че поведението на Хасан Али е направило впечатление на акционерите.

Асуман е в ателието за химическо чистене. Фериде идва с предложение при нея като дъщеря й да скъса с Чаатай. А тя от своя страна ще й заплати.

Фериде разказва, че Чаатай се е виждал с Шахика и едва ли не той вече е харесвал безумно и вече е установил, че Йълдъз не е човек за него. Асуман обяснява на Фериде да се маха, защото ще повика полиция. Вкъщи Фериде коментират с Гюлер как е разгневила Асуман и как тя ще направи всичко възможно, за да не допусне дъщеря и да се омъжва за Чаатай. Джанер и Емир научават от Асуман какво се е случило и как Фериде е предложила пари. Асуман ги моли да не казват нищо на Йълдъз.


Зехра е принудена да информира Мерт за това, че е била излъгана и че са загубили 50000 от сметката. Мерт й казва, че парите са предназначени за деца в неравностойно положение и тя незабавно трябва да ги възстанови. Зехра се съгласява.

 

Йълдъз решава да запознае Чаатай с Джанер и Емир. Те са проследени от Съткъ, докато отиват към ресторанта за срещата. Йълдъз научава от Емир, че са намерили снимки, които уличават Шахика във фриволно поведение. В ресторанта пристигат хора изпратени от Ендер, които да нападнат Джанер. Чаатай се намесва и защитава Джанер. Ендер е благодарна на брат си, че се е представил идеално в конфузната ситуация. Асуман е решена да накара дъщеря си да спре всякакви отношения с Чаатай. Като довод тя изтъква посещението на Фериде и нейното отвратително поведение.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 217 посетителя в сайта