www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 18 Ноември 2022г. 19:27ч.

"Опасно изкушение": Маскен бал правел Шахика да изглежда развратна...

от
Оценете статията
(0 гласа)

Асуман е сигурна че дори и да се ожени Чаатай за Йълдъз Фериде ще направи всичко възможно, за да ги раздели. Ендер се оплаква на Хасан Али, че е възпрепятствана да отиде на работа, тъй като брат й е пострадал тежко и трябва да се грижи за него. Хасан Али решава да й се притече на помощq като издири нападателите. С тази задача се заема Седаи.


Йълдъз разказва на Чаатай за посещението на майка му при Асуман и нейното желание да ги раздели като предложи пари. Йълдъз е категорична, че не може да търпи повече Фериде да се гаври с нея и му предлага да се разделят. Чаатай, обаче казва, че ще се застъпи за нея и е готов да се ожени.

Фериде получава компрометиращите снимки на Шахика, придружено с писмо, в който се описва какъв човек е Шахика. Джанер е по следите на Мерт и Съткъ, които отиват в една стара къща извън града. Когато Мерт и Съткъ излизат от къщата, тогава Джанер отива при домакинята на къщата, казвайки че е приятел на Мерт. Оказва се, че това е майката на Мерт, която се занимава с отглеждане на малкия му син Али.


Джанер бърза да информира сестра си за съществуването на сина на Мерт. Ендер бърза да разбере от Айсел какво се случва и дали е забелязала нещо странно свързано със Съткъ. Айсел й казва, че Съткъ е започнал да посещава хижата на Халит.

Ендер е посетена от Хасан Али, който й съобщава, че е взел със себе си и човекът, който е посегнал на брат й. Той иска да й се извини. Ендер разиграва театър и обяснява, колко е трогната от действията на Хасан Али.

Фериде показва на Шахика снимките, които я злепоставят. Шахика се измъква умело като казва, че това е постановка на Йълдъз, а снимките са направени по времето на маскирано парти.

loading...

Последна промяна на Петък, 18 Ноември 2022г. 19:39ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 276 посетителя в сайта