www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 18 Ноември 2022г. 19:40ч.

"Опасно изкушение" Кого намира Ендер във вилата на Халит?

от
Оценете статията
(1 vote)

Йълдъз е вече съпруга на Чаатай, след като двамата тайно сключват брак. Те отиват да информират Фериде. Фериде е бясна и казва, че няма да приеме брака им.

Ендер тръгва към вилата в Сапанджа, защото предполага, че Халит е жив и се крие във вилата си. Каква е изненадата на Ендер, когато там я чака Зехра, която я обвинява в убийство на Халит. Зехра и споделя, че тя лично е наредила на Съткъ да посещава вилата, за да разбере кой ще дойде да го проследи. Ендер я контрира като и казва, че това е постановка, а най-добре е тя да попита мъжа си каква тайна крие от нея.


Ендер коментира с Джанер, че Мерт е подучил Зехра да се заеме с разследване на смъртта на баща си. Джанер й съобщава новината за сватбата на Чаатай и Йълдъз. Мерт научава от Зехра, че тя е направила, така че, Ендер да отиде във вилата, но не го информира за факта, че Шахика я е накарала да уличи Йълдъз и Ендер като убийци на баща й. Мерт не вярва, че Зехра има толкова акъл да състави този план, но Зехра му казва, че е подала жалба срещу Йълдъз и Ендер в полицията, а Съткъ ще се яви като свидетел. Зехра казва на Мерт да не издава нищо пред Ендер и Йълдъз, защото тя се готви да им потърси отговорност за убийството на Халит. Мерт казва на Зехра да вземе акциите от Ерим, след като Ендер ще бъде арестувана. Зехра заявява, че е още твърде рано да действат по този план.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 247 посетителя в сайта