www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 18 Ноември 2022г. 19:59ч.

"Опасно изкушение": Ще научи ли Зехра тайната на Мерт?

от
Оценете статията
(4 гласа)

Чаатай и Йълдъз разказват на Асуман за сватбата, която са направили и че смятат да живеят в имението на Чаатай. Бащата на Чаатай е притеснен от бързата сватба, но решава да си мълчи, защото по този начин иска да привлече Чаатай на своя страна и той да се съгласи да работи в холдинга.


Шахика казва на Зехра, че е дала показания и е предала на полицията запис, в който казва на Йълдъз и Ендер, че те са убийци на Халит. Ендер дава информация на Йълдъз, че се готви техния арест и обвинение, че са отговорни за убийството на Халит. Йълдъз е твърдо решена да коментира случая със Зехра и да разбере какво точно се  подготвя.

Шахика започва своя план на действие. Тя информира Зехра да не дава никакви сведения на Йълдъз като я заблуди, че ще бъде отговорна само Ендер за убийството.

Фериде се нахвърля върху Хасан Али, като го обвинява, че той е подкрепил брака на сина му с Йълдъз. Хасан Али  се противи и казва, че Чаатай е голям мъж и може да прави каквото прецени. Идва и Асуман. Фериде й крещи, че тя е в дъното на заверата, с която са се постарали да измамят Чаатай. Асуман  възразява като казва, че нейния внук е акционер във фирмата и Йълдъз има достатъчно пари. Затова тя не се жени за Чаатай за богатството му и  не е златотърсачка.


Зехра разсейва съмненията на Йълдъз, че ще бъде обвинена в убийство на баща й. Йълдъз я кани на тържеството й с Чаатай. Зехра, обаче отказва под претекст,че не и е до празненства. Йълдъз се стреми да потуши съмненията на Ендер, относно това, че Зехра ще ги предаде на полицията. Тя казва, че Зехра е депресирана от смъртта на Халит. Ендер, обаче, не се хваща и казва на Мерт, че ако той не спре Зехра да подава иск срещу нея в полицията, тя ще разкрие тайната му и Зехра ще поиска развод.

Йълдъз иска да започна обзавеждането на Имението, но Чаатай и казва, че временно ще го отложи, тъй като те ще отидат на сватбено пътешествие. Шахика получава извинението от Фериде за това, че тя и е дала напразни надежди. Шахика, обаче се подсмихва и казва: този брак няма да продължи дълго, така че не е притеснена. Мерт нарежда на майка си да напуснат бързо дома им и да замине извън града със сина му.

loading...

 


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 213 посетителя в сайта