www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 17:55ч.

"Опасно изкушение": Йълдъз, Ендер и Шахика стават чистачки в затвора

от
Оценете статията
(0 гласа)

На официална вечеря в дома на Хасан Али Йълдъз получава много подаръци от Ендер и майка си, а  Хасан Али й подарява цял куп скъпи неща. Йълдъз е очарована, но Чаатай е притеснен. В този момент пристигат полицаите, които арестуват Ендер и Йълдъз. Чаатай е притеснен, Хасан Али също, но не успяват да помогнат на двете жени.


Ендер и Йълдъз попадат в затвора, където са на специална почит. Фериде научава от Шахика за ареста им. Асуман страда много за дъщеря си и отива при Зехра, за да й се помоли да помогне на Йълдъз. В този момент Джанер Айсел и Хасан Али също не стоят настрана, а се включат в акцията. За изненада на всички и Шахика е арестувана. Ендер е в килията. Тя настройва всички затворнички срещу Шахика, когато Йълдъз я напада. Йълдъз става приятелка с затворничките, на които разказва своя живот. Килията си има шеф и това е Нургюл, която застава трите дами да почистват килията. Чаатай отвежда  Халит Джан при Йълдъз, а през това време Хасан Али разговаря с Ендер и Шахика и им обещава, че ще бъдат освободени, ако му предоставят акциите си. Ендер и Шахика не са убедени, че Хасан Али ще удържи на думата. Ендер и Шахика се съгласяват да предоставят акциите си срещу своята свобода, но като „отплата“ ги махат от компанията.


Хасан Али заплашва Йълдъз, ако продължава да поддържа връзка с Ендер и Шахика, ще застраши брака си. Ендер отива при Йълдъз да търси съдействие, но и Йълдъз отказва помощ. Ендер и Джанер се връщат в бедния квартал. Двамата изпадат в крайна нищета.

Ендер набира сила да отмъсти за случилото се. След известно време и Шахика идва на вратата на Ендер и търси помощ. Тя й обещава, че ще я подкрепи в борбата и й ще направят едно истинско отмъщение на тези, които са им навредили. Ендер се съгласява да приеме Шахика. Ендер се сработя с Шахика, но Джанер е притеснен...

loading...

Последна промяна на Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 18:21ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 230 посетителя в сайта