www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 18:21ч.

"Опасно изкушение": Асуман кара Йълдъз да забременее по най-бързия начин, защото...

от
Оценете статията
(1 vote)

Ендер се сработва с Шахика, но Джанер е притеснен. Те не знаят, че Йълдъз преживява сериозни крушения в брака си с Чаатай, който се опитва да я контролира и й казва, с кого да общува и с кого, не. Зехра иска да види Халит Джан, но не успява.

От своя страна и Ендер и Шахика се опитват да стане близка с Фериде, но Фериде я държи на разстояние. Шахика и Ендер нареждат на Джанер да посети Махмуд и да се опита да разбере някои истини, относно Хасан Али. Но това не става.


Шахика и Ендер отиват в дома на Фериде. Фериде не е очарована от посетителките си. Ендер й предлага, обаче една оферта, която Фериде няма как да не приеме. Те искат информация за Хасан Али, а срещу това ще помогнат на Фериде да разкара Йълдъз от фамилията. Подтикват Фериде да се нанесе в имението при Чаатай и Йълдъз. В имението настъпва сериозно напрежение. Фериде се кара с Асуман. Всичко, обаче, скоро ще поеме неочакван обрат. Появява се Джансу, която е племенница на Фелиз - втората жена на Хасан Али. Джансу отива при президента и му съобщава, че тя е дъщеря на Фелиз, а не на племенница. Шахика и Ендер разказват на Зехра за сина на Мерт. Джансу споделя на Хасан Али  своята тъжна история и иска да започне работа, той е готов да помага.

Мерт успява да се измъкне и  Зехра смята, че  Ендер и Шахика са гадни лъжкини.


Има парти на холдинга. Пристигат Шахика и Ендер, които се държат доста гадно. Там са Йълдъз и Чаатай. Хасан Али произнася реч и в тоя момент се чува запис, в който Асуман нарежда на Йълдъз да забременее по най-бързия начин. Започва голям скандал. Чаатай е разярен. Той се нахвърля върху жена си и Асуман. Фериде е доволна от това, което се случва. Йълдъз се мъчи да се измъкне от конфузната ситуация.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 432 посетителя в сайта