www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 18:35ч.

"Опасно изкушение": Ендер вижда с очите си как Хасан Али убива човек!...

от
Оценете статията
(3 гласа)

Джансу е новият герой на сцената на сериала.Никой не знае, обаче, че Джансу е човек на Шахика и всичко, което тя разказва, е дело на Ендер. Йълдъз е готова да помага на Джансу да се приобщи към колектива, а от своя страна Асуман кара Зехра да въздейства на Фериде и тя да разбере, че Йълдъз е много добро момиче. Фериде дава все повече и повече информация на Шахика и на Ендер относно Хасан Али. Йълдъз прави всичко възможно да събуди ревността на Чаатай. Йълдъз успява, но Чаатай разбира, че това е постановка и още повече се вбесява. Ендер и Шахика отиват при Хасан Али. Фериде продължава да се държи гадно с Йълдъз и с Джансу. Шахика и Ендер слагат камери в кабинет на Хасан Али. От камерите разбират, че той е извършил убийство.


Хасан Али разбира, че някой е сложил камери в дома му. Седаи получава нареждане да провери кой е извършил това дело. Хасан Али го успокоява, че той  ще направи, така че хората, които са му сложили камери в дома, ще дойдат на крак при него. Хасан Али кара Седаи да направи постановка. Той стреля в него. Ендер гледа на телефона си какво се случва. Вижда как Хасан Али стреля в Седаи и той пада, целият окървавен. Ендер е в шок, а Джанер едва не припада. Ендер и Шахика отиват при президента да го изнудват, но удрят на камък. Идват неговите хора, които изхвърлят Ендер и Шахика от кабинета, всички ръкопляскат.


Йълдъз прави постановка на Чаатай, за да изпита ревност към нея. Той обвинява Йълдъз, че неговата съпруга го лъже с цел, за да не го изгуби. Йълдъз се оправдава че има лошо отношение с Шахика и Ендер и изхвърля гнева си, затова постъпва така с него. Чаатай е категоричен, че не може да има доверие на Йълдъз.

loading...

Последна промяна на Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 18:53ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 211 посетителя в сайта