www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 18:56ч.

"Опасно изкушение": Ендер и Шахика са в шок, че Хасан Али е по умен от тях и...

от
Оценете статията
(4 гласа)

Хасан Али нарежда на Седаи да уволни целия персонал в неговия дом. Ендер и Шахика коментират, че това, което са видели, е постановка на Хасан Али. Джанер е съгласен. Той казва, че Хасан Али ги разиграва. Ендер все пак настоява, че е видяла как убиват неговия помощник Седаи. Шахика ги убеждава,че са направили постановка с убийството. Шахика признава, че Хасан Али е по-умен от тях. Ендер се ядосва и казва, че са ги уволнили за втори път и са ги изгонили от фирмата, а тя се съревновава по ум с президента. Ендер признава, че Хасан Али е много по-умен, отколкото са предполагали, а даже и много опасен човек. Но те са обнадеждени, че ще намерят изход от безнадеждната си ситуация, в която са изпаднали. Асуман е притеснена от това, че Йълдъз е загрижена и не общува с нея. Нещо става с брака й с Чаатай!


Йълдъз, обаче отказва да разговаря за причината, за лошото си настроение и се отправя към химическото чистене. Появява се Фериде, а Йълдъз директно я подминава. Фериде обръща внимание на Асуман каква дъщеря е възпитала. Фериде получава веднага отговор от Асуман, която заявява, че дъщеря й знае, с кого как да се държи. Тя я е възпитала така.

Ендер и Шахика получат информация,че има проблем - Хасан Али е открил камерите, които са сложили в дома му. Обажда се, агентката на Шахика Джансу, която е сътрудничка на Хасан Али, за да ги предупредя да внимават. Появява се Нургюл, която току-що е излязла от затвора. Отива при Ендер и Шахика, с които се познава от затвора. Тя иска да остане да живее при Шахика и Ендер. Те двете обаче не са съгласни. Заедно с Джанер се договарят да не показват, че са се изплашили от нея. Те са категорични да не й показват страха си, защото тя може да им навреди. Страхуват се да я оставят да пренощува в тях. Йълдъз съобщава на Чатай, че ще вечерят в ресторант, заедно с нейните приятели.

loading...

Последна промяна на Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 21:26ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 249 посетителя в сайта