www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 19:06ч.

"Опасно изкушение": Грешният подарък на Йълдъз, който тя даде на Фериде и я шокира

от
Оценете статията
(1 vote)

Йълдъз купува подарък на Фериде, за да я зарадва и омилостиви. Чаатай е доволен от действията й. Фериде е доволна от това, което вижда като отваря кутията. Йълдъз й подарява рокля. Фериде вдига роклята и вижда, че тя е размер S. Фериде се нахвърля върху Чаатай и затова, че той не я защитава, след като Йълдъз  се подиграва с нея и купува рокля размер S. Йълдъз й обяснява, че е купила размер S, защото знае, че тя може да й се разсърди, ако й вземе истинския размер. А тя знае, че нейният истински размер е XXL. Йълдъз предлага да я замени, Фериде, обаче си тръгва разярена. Йълдъз е много разстроена, защото е имала добри намерения, когато е купувала тази рокля. Фериде смята, че Йълдъз иска да я унищожи, след като тя вече е убила мъжа си, и сега иска да унищожи Чаатай чрез майка му.


Ендер и Шахика обясняват на Нургюл, че те са изпаднали в голяма бедност в момента и затова тя трябва да се обърне  към Йълдзъз. Тя трябва да се обърне към една богата жена, която ще й помогне. Нургюл казва, че познава тази красавица. Тя е по-хубава от тях двете. Ендер отбелязва, че красотата е нещо относително. Те приемат Нургюл да остане при тях, но на следващия ден да отиде при Йълдъз. И там ще живее спокойно. Нургюл отбелязва, че ако не е била тя в затвора, всички са щели да ги разкъсат.

Йълдъз е много разтревожена от факта, че Фериде е бясна заради подаръка, която тя й е направила. Йълдъз заявява, че ако на нея и направят подарък- дреха номер S, тя ще щастлива, защото в очите на този човек, изглежда слаба. А Фериде не разбира нейния жест – подаръка рокля номер S, и й е бясна.

loading...

Последна промяна на Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 19:21ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 223 посетителя в сайта