www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 19:22ч.

"Опасно изкушение": Ендер и Шахика разнищват тайният живот на Хасан Али

от
Оценете статията
(1 vote)

Ендер и Шахика предупреждават Нургюл /тяхна съкилийничка/ да не говори пред шофьора, който ще я закара при Йълдъз, че са били в затвора. Хасан Али не е доволен от факта, че Йълдъз се среща с Джанер и Емир. И двамата са неженени и могат да тръгнат приказки.

Ендер  пита Махмуд, който е дясната ръка на Хасан Али, дали знае, че Хасан Али е убиец на баща му. Ендер получава отговор от Махмуд - че те с Шахика вероятно дълго са мислили тази история. Ендер разказва историята. Навремето имало земя, която неговия баща не е желал да продава, там е било построено нещо важно, което е било закупено от Хасан Али, дни след смъртта на неговият баща. Майка му е продала този участък. Шахика пита: не е ли странно? Шахика отбелязва, че явно Махмуд не е готов да приеме истината такава, каквато е. И си тръгва заедно с Ендер. Ендер преди това отбелязва, че ако има някакви въпроси нека да й се обади.

Махмуд споделя с Джансу, какво са разговаряли с Ендер и  Шахика, че Хасан Али е убил неговия баща. Неговата събеседничка допълва, че след като са посмели да му кажат подобно нещо, те явно има доказателства.


Фериде чака маникюристката в имението. Нюргюл – затворничката, която е била, заедно с Ендер, Шахика и Йълдъз в затвора, звъни на вратата на Имението. Айсел взема Нургюл за маникюристката и я пуска вътре. Айсел донася леген и го оставя пред Фериде, защто очаква, че тя ще й прави педикюр. Нургюл се чуди какво искат от нея. Фериде я пита няма ли да започнат от краката. Нургюл се ядосва и казва, че току-що е дошла, а те искат да им прави масаж?! Фериде я пита: тя не е ли маникюристка, но Нургюл скача и казва, че тя е приятелка на Йълдъз. Аз не съм само приятелка, аз съм приятелка на Йълдъз от затвора", казва гордо Нургюл. На Фериде й призлява.

loading...

Последна промяна на Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 19:35ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 286 посетителя в сайта