www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 24 Ноември 2022г. 19:37ч.

"Опасно изкушение": Йълдъз е опозорена, нейна приятелка е...?

от
Оценете статията
(0 гласа)

Фериде чака маникюристката в имението. Нюргюл – затворничката, която е била, заедно с Ендер, Шахика и Йълдъз в затвора, звъни на вратата на Имението. Айсел взема Нургюл за маникюристката и я пуска вътре. Айсел донася леген и го оставя пред Фериде, защото очаква, че тя ще й прави педикюр. Нургюл се чуди какво искат от нея. Фериде я пита няма ли да започнат от краката. Нургюл се ядосва и казва, че току-що е дошла, а те искат да им прави масаж?! Фериде я пита тя не е ли маникюристка, но Нургюл скача и казва че тя е приятелка на Йълдъз. Аз не съм само приятелка, аз съм приятелка на Йълдъз от затвора", казва гордо Нургюл. На Фериде й призлява. Нургюл й казва да напусне незабавно дома. Фериде обяснява, че това е неин дом, дом на нейния син и тя незабавно трябва да го напусне.


Идва Йълдъз. Нургюл се хвърля на врата й те се прегръщат. Фериде не може да понесе случващото се. Фериде казва на Асуман, която се появява изневиделица, че дъщеря й има приятелка от затвора. Нургюл казва на Йълдъз да се развежда с този мъж, който я е оставил да живее с майка му. Йълдъз вика Нургюл, и я пита какво прави тя в дома й. Тя отговаря, че Ендер и Шахика са я изпратили. Нургюл казва на Нургюл, че се готви да пренощува тази нощ при нея.


 

Фериде е ядосана и напада Йълдъз, казвайки й, че тя е убила бившия си мъж, а сега се готви да довърши Чаатай. Йълдъз твърди, че това е било нещастен случай. Нургюл иска от Йълдъз да я заведе на ресторант, където ходи Висшето общество. Йълдъз я кара да почака малко. През това време Фериде звъни на Чаатай и му казва, че Йълдъз води престъпници вкъщи, докато него го няма.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 301 посетителя в сайта