www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Понеделник, 06 Февруари 2023г. 19:04ч.

"Опасно изкушение": Чаатай връща пръстена на Йълдъз и...

от
Оценете статията
(2 гласа)

Чаатай моли Седаи да последва Йълдъз и да разбере цялата истина вместо него. Емир се обажда на Йълдъз и казва, че Омер е успял да преговаря с банкера. Само Йълдъз ще трябва да дойде в хотела, за да се срещне с тази жена, тъй като тя е много зает човек. Седаи става свидетел как Йълдъз напуска къщата късно вечерта и отива в хотела.


Когато Чаатай получи думата на съдебното заседание, Йълдъз вече знаеше, че ще започне да се оправдава и да говори за своята лоялност. Чаатай каза, че не е готов да приеме клевета срещу него, но е готов да плати пълно обезщетение на Йълдъз. Всичко, което той иска сега, е да бъде спасен от тази непочтена жена. Чаатай сваля пръстена и го дава на Йълдъз с думите, че никога повече няма да се изпречи на пътя му. Йълдъз е шокирана и не разбира какво се случва?


Тя се опитва да разбере кой е настроил Чаатай толкова срещу нея? Кумру идва при Ендер и тя иска да сключи сделка с нея. Доан ще запознае Чаатай с един човек, но само за да се разведе с Йълдъз. Работата е там, че самият Доан иска да се ожени за нея. За всички подобно изявление ще бъде истински шок ...

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 111 посетителя в сайта