www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Наследство": Яман и Сехер попадат в капан

Оценете статията
(0 гласа)

Юсуф се възстановява. Сехер е до него през цялото време. Оказва се, че сестрата Икпал има любим човек и не гори от желание да бъде с Яман. Яман обещава на племенника си да му покаже голям, истински кораб. Настъпва денят на представянето на кораба, Юсуф и Яман се подготвят. Икпал отказва да отиде на събитието и моли Зухай да присъства. Но Сехер отива там.

Сехер и Юсуф така и не стигат до дългоочакваното събитие. Юсуф има треска. Яман също не пътува сам. На следващия ден Селим идва в къщата. Той иска да чуе от самата Сехер как се отнасят към нея в тази къща. Яман не иска Селим да вижда Сехер. Той иска да намекне за това на Сехер по всякакъв начин.

Полицията отвежда Яман в участъка. Оказва се, че Яман има лоша слава. Има много оплаквания за него. Сехер дава показания на следователя. Тя защитава Яман и той е освободен. Яман разбира, че Сехер има добри познати в полицията. На път за вкъщи Яман и Сехер попадат в капан.

 

Сехер спасява живота на Яман. Тя е ранена. Яман я води у дома при познат лекар. Докато лекарят извършва необходимите процедури, Яман се бори със себе си. Трудно му е да приеме факта, че жена му е спасила живота. В края на краищата, веднъж, точно заради една жена, неговият живот и животът на баща му се сринаха.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 127 посетителя в сайта