www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Мрежа от лъжи": Халюк е притеснен; Селчук изоставя майка си

Оценете статията
(0 гласа)

Тургай е притеснен от желанието на Асия да замине и прави всичко възможно, за да я спре. Асия има само един човек, който може да я спре. Това е Али.

Майката на Йомер на вечеря при Дерин. Тя им съобщава, че Асия ще напусне града. Те не могат да скрият че са много щастливи от този факт. Бахар чува техния разговор и звъни на Асия.

Майката на Селчук моли Нил за подкрепа, за да се свърже със Селчук. Гьонюл ѝ дава думата си, че ще ѝ окаже съдействие. Идва Халюк. Вижда Хиджан. Тя е притеснена, а бизнесменът е силно объркан. Когато си тръгва се среща със Селчук, той реагира бурно и иска да я прогони. Нил се опитва да му попречи пристига и Асия, но не могат да въздействат на Селчук.

Дерия коментира с Волкан, че Асия е готова да напусне работата си. Невин прави всичко възможно, за да убеди Асия да остане, а Дерин е нахална, казвайки че я е победила, но Асия и показва че Волка ѝ звъни по телефона.


 

Нил прави всичко възможно да се свърже със Селчук, той е бесен и изоставя майка си на края на града. Преди това, той разказва за детството си, как е оцелявал и как е бил гладен и как  са го нападали с нож. Тя му е пращала пари, но не е знаела, че жената, при която го е оставила, го е изхвърлила на улицата. Селчук й оставя пари и си тръгва.

loading...

Последна промяна на Понеделник, 27 Март 2023г. 19:11ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 122 посетителя в сайта