www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Мрежа от лъжи" Али поставя ултиматум на Асия: тя трябва да избере или него, или Арас

Оценете статията
(3 гласа)

Али категорично не иска да остава при майка си, заради отношенията й с Арас. Той се приближава до баща си и каза, че иска да тръгне с него. Асия е много уморена от това, че всеки път нещо не харесва на Али, и веднага бяга при Волкан.


Тя моли Али да се прибере с нея и вкъщи да говорят за всичко на спокойствие. Али заявява, че никога повече няма да влезе в тази къща, още по-малко да живее с майка си. Ако не й пука за  него, тогава може да отиде при Арас и да продължи да живее в мир с този човек. Само че Асия първо ще трябва да изтрие Али завинаги от живота си.


Волкан моли Асия да не се притеснява и да не приема всичко толкова лично. В крайна сметка всеки, който е бил свидетел на подобна ситуация, би реагирал по същия начин. Това не е нормално за Али, но Волкан се радва, че Асия е отказала предложението на Арас. Но Асия не отказа, просто помоли Арас да й даде малко време. Асия взе решение и отиде при Арас, за да даде отговора си. Тя почука на вратите и Арас й отвори, но както се оказа, той не беше сам, а в компанията на Лейла..

.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 168 посетителя в сайта