www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Неделина сподели за трудни моменти в живота си

Оценете статията
(0 гласа)

Неделина Цанева, на 28 години, е участничка в деветия сезон на реалити шоуто "Фермата", където е част от отбор "Канатица". Произлиза от Гурково, но в момента е базирана в Пловдив. Неделина е мултифункционална личност – активно се занимава с пеене и продуциране на музика, а в миналото е работила и като модел. Нейната кариера в развлекателната индустрия я е превърнала в лице, което е украсявало кориците на няколко мъжки издания.

В последното изпитание на "Фермата", Неделина не успя да покаже най-добрите си способности. Тя беше единствената участничка, която не успя да премине през хоризонтална греда, което доведе до номинирането на три жени от нейния отбор за елиминационен дуел – сред които и самата тя, заедно с Цвети и Теодора.

 

Въпреки физическите си ограничения, Неделина се отличава с комуникативни умения и жизненост. Тя не се колебае да сподели истории от личния си живот, изпълнени с възходи и падения. "Решението да сложа край на брака ни беше изключително трудно," споделя тя. "Нашите отношения станаха токсични и ние съзнавахме, че нямаме общо бъдеще. Раздялата ни беше изпълнена със стрес и конфликти, но най-тежко ми беше да се справя с факта, че някога бяхме щастливи. За съжаление, загубихме възможността да имаме дете, и този факт добавя още тежест към цялата ситуация."

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 99 посетителя в сайта