www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Халил Ибрахим започва снимките в нов сериал

Оценете статията
(0 гласа)

Третият сезон на дневния проект "Наследство" продължава да се излъчва по канал Kanal 7. Главната роля в проекта изпълнява Халил Ибрахим Джейхан. През първите два сезона актьорът успешно си партнира със Съла Туркоолу, но след напускането ѝ от сериала, Джейхан поема отговорността за проекта. Сериалът задържа стабилна, макар и малка аудитория, благодарение на лоялността на зрителите.

През последната година, Халил Ибрахим Джейхан забележимо напредва в социалните мрежи. Според проучване, проведено от агенцията Digilup, актьорът заема първо място в списъка на най-обсъжданите актьори в социалните мрежи, надминавайки своите конкуренти, като Йиит Кочак и Акън Акънозю. Истината е, че независими експерти подчертават, че това проучване определя по-скоро не популярността, а рейтинга на спама, който са готови да изпращат фенките на звездата, гласувайки за любимия си актьор денем и нощем. Дали това ще помогне на Халил Ибрахим или ще му навреди, е трудно да се каже.


Халил Ибрахим Джейхан бе отличен с наградата „Най-красив турски актьор за 2022 г.“.

 

Халил Ибрахим Джейхан напуска сериала "Наследство" в утрешния епизод. Както знаете, той има нов сериал "Кошница за пране", който ще бъде излъчен в неделя по FOX. В него Халил изпъляна главната роля.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 140 посетителя в сайта