www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Черна роза": Къде крият Ебру?

Оценете статията
(0 гласа)

Ада, Мая и Рюзгяр се срещат в кафето с Емре и Сердар. Двете сестри съобщава, че няма да се завърнат имението и тогава Емре им предлага да останат временно в дома му.

Нарин отива на местопроизшествието и извлича Ебру от колата и я отвежда в необитаема плевня. Малко по-късно полицията откриват кола т.и установяват, че се води на името на Кенан.

Собственикът на ателието на килими предлага на Емине и Асъм да се настанят в малка постройка. Фатих е освободен от затвора и пристига в дома на майка си. Той забелязва няколко банкноти и ги вземат. По-късно Фатих посещава Йозлем в имението, изнудва я за пари и тя се принуждава да му даде.

Нарин отива в плевнята и донася лекарства за Ебру. Ненадейно се появява полиция, Нарин скрива Ебру между балите със сено. След минути пристига и Баран, но не забелязва Нарин и Ебру.

Кендал се представя пред Севда, управителката на фабриката и я заблуждава, че Кенан е постъпил непочтенно като е поискал по-висока цена от реалната. Тя го уведомява, че вече се е договорила с Кенан и не може да се откаже от сделката. Кендал продължава да я обработва и в крайна сметка Севда приема условията му.


По-късно Кендал събира собствениците на фъстъчените насаждения и ги убеждава да приемат предложената от него цена, като подчертава, че ще им плати веднага след като предложат и предадат стоката.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 93 посетителя в сайта