"Една жена": Щастлива развръзка

Оценете статията
(0 гласа)

Униформените нахлуват в дома на Незир, но не откриват никого.

Сарп, Бахар и децата са пред дома на Хатидже и Енвер. Бахар чука на вратата, а Енвер и Хатидже им отварят. Ширин чува гласовете им и е в шок. Тя се прави на мила и добра и посреща децата и сестра си с усмивка и прегръдки.

Сарп решава да си тръгне, а Нисан не издържа и се разплаква. Хатидже и Енвер канят Сарп да пренощува при тях, за да успокоят детето. Идил излиза и се запознава с всички

Сарп прегръща децата си, а Дорук вика и Бахар. Към прегръдката се присъединяват Енвер и Хатидже. Ширин се затваря в стаята си

Бахар телефонира на Джейда, която е на седмото небе да я чуе. Децата също иска да поговорят с кака си. Децата дават и на Сарп телефона, а Джейда го проклина.

Енвер известява Късмет, че Бахар, Нисан, Дорук и Сарп са при тях и са добре.

Ширин опитва да подслушва, а Хатидже отваря вратата и без да иска разбива носа ѝ.

Късмет пристига в дома на Енвер и Хатидже и обяснява на Сарп, че Ариф е арестуван заради убийството на Йелиз. Пита ги как са се спасили от Незир. Сарп обяснява, че Азми им е помогнал, пращайки видеото с молба за помощ на Късмет.


Бахар разказва как Азми е почукал посред нощ на вратата и им е казал да се приготвят, но не са им дали обяснение. Дорук се сбогува с Незир, който го целува по бузата и му подава ядец в ръката.

loading...

Последните от

Обратно в началото