www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Една жена": Ариф прави признание

Оценете статията
(0 гласа)

 

Сарп разкрива, че той, Мюнир и Суат също са били освободени без условности. Късмет обещава на Бахар, че ще направи всичко по силите си за да оневини Ариф.

Хатидже уведомява Бахар, че двете с Бахар работят в заведение на Емре, и подчертава, че тя също може да се завърне от работа. Хатидже признава пред Бахар, че двамата с Енвер са тъгували за нея и децата,настояват да поживеят в дома им.

Ширин и Бахар остават насаме и си разменят язвителни реплики. Бахар обвинява Ширин, че е разрушила живота й и я блъска. Ширин се затваря в стаята си и изпада в нервна криза. Ариф споменава пред съкилийниците си в затвора, че баща му има и друго дете. Изненадан, Юсуф пита Ариф от къде има тази информация. Ариф признава, че знае отдавна, след което  му е отправил упрек, че за толкова години не се интересувал как живее детето му.

Късмет посещава Ариф и му разказва за срещата си с Бахар и децата, споменава, че Сарп е бил заедно с тях. Азми пресреща Късмет пред кантората и й предава флашка с информация.

Сарп настоятелно моли Бахар да остане при нея и децата за известно време като изтъква, че Нисан и Доруг трябва да се възстановят от преживяното и да се почувстват в безопасност.

Бахар му заявява че е невъзможно да живее с тях и подчертава, че засега и децата ще бъдат при Хатидже и Енвер. Афектиран, Сарп упреква, че е заслепен от любов към Ариф, но Бахар отрича. Бахар и децата отиват в заведението на Емре. Джейда изпада в еуфория и бурно изразява емоциите си.

Бахар моли Джейда да посетят заедно апартамента, за да вземе дрехи и вещи за децата. Когато пристигат, Бахар си припомня моменти, свързани с Йелиз, осъзнава, че няма сили да влезе в жилището. Джейда я успокоява и обещава, че ще вземе необходимите неща на следващия ден.

loading...

 

 














loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 47 посетителя в сайта