www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание": Нож в гърлото на Джавидан - 101 епизод

Оценете статията
(0 гласа)

 

Кемал научава за срещата на дъщеря си с Нарин. Той забранява на Нарин да се среща повече с Масал. Берхуз става свидетел на посещенията им в кабинета на Нарин. Джавидан вика Джелял в имението. Той се представя за доставчик и заплашва Джавидан с нож, за да му върнат Хасан. Успява да повика Мерием и да й предаде бебето. Ерхан убеждава Нарин да се срещнат, за да й представи компромати за нея, които притежават. Мерием скрива бебето и се връща в имението, за да спаси семейството от съпруга си. Джелял заплашва Мерием с нож, за да издаде къде е бебето. Емир спасява Мерием, А полицията арестува Джелял.

Талас опитва да прогони Джемре, но тя го спасява от служителите на реда, които са дошли да го арестуват . Талас отвежда Джемре в гората я изоставя там. Кемал и Оя опаковат вещите си, за да напусна дома си. Нарин пристига, за да помоли Кемал за прошка, но той я отблъсква.

Джавидан обвинява Рейхан, че заради нея и сестра й е щяла да изгуби живота си. Шехрие се застъпва за Нарин пред Кемал и го подтиква да й прости.

loading...

 

Последна промяна на Понеделник, 28 Септември 2020г. 13:58ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 129 посетителя в сайта