www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Черна роза": Нарин запалва Ебру

Оценете статията
(0 гласа)

Кендал се представя пред Севда, управителката на фабриката и я заблуждава, че Кенан е постъпил непочтено, като е поискал по-висока цена от реалната. Тя го уведомява, че вече се е договорила с Кенан и не може да се откаже от сделката. Кендал продължава да я обработва и в крайна сметка Севда приема условията му. По-късно Кендал събира собствениците на фъстъчените насаждения и ги убеждава да приемат предложената от него цена, като подчертава че ще им плати веднага след като му предадат стоката.

Кенан пристига в имението и показва намерения на местопроизшествието дамски шал. Йозлем посочва, че той е на Нарин, но Нарин веднага намира оправдание и заявява, че го е подарила на Ебру. Баран и Оуз научават, че Ебру е катастрофирала, вероятно е ранена и в неизвестност. Оуз посещава Елиф и я информира за случилото се с Ебру, а Мая неволно дочува разговора между тях.

Ебру се събужда и си припомня моменти от катастрофата. Нарин отива в плевнята, надвесва се над нея с газена лампа в ръка. Изведнъж Ебру отворя очи и хваща Нарин за косите, обвинявайки я в похищение и опит за убийство.


Нарин изпада в Паника, решава да избяга, но неволно изпусна газената лампа върху сеното и пламва пожар. След минути се появява Баран. Той дочува стоновете на Ебру, влиза вътре и с огромни усилия остава да я изведе. Пристигат линейка и пожарна. Нарин наблюдава отстрани как Баран помага на ебру и се разкъсва от мъка.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 69 посетителя в сайта