www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Скандал между Сюрея и Есма

Оценете статията
(0 гласа)

Есма научава от Назиф, че Ипек и Окан са търсили квартира  в Бурса. Есма нарежда на Мустафа да намери адреса на квартирата на Ипек. Сюрея се мъчи да обясни ситуацията. Сюрея изтъква, че Окан само искал да помогне на приятелката си. Есма й забранява да защитава Ипек. Тя е бясна.

Гюнеш посещава Адем в офиса му и двамата се уговарят да вечерят заедно в Бурса.Сенем заварва Адем при Дилара и предлага да гледа Умут, за да може да излязат със  Сюрея. Адем се съгласява да се грижи два часа за бебето.

Каймет съобщава пред дамите в благотворителната фондация, че Есма страда от Алцхаймер и няма да може да се кандидатира за изборите на председател на сдружението. Есма посещава Ипек и я упреква, че е уронила престижа на фамилията им като е търсила квартира с Окан след сбиването му със съпруга й в хотела. Предупреждава Ипек, че няма да остави внуците й да бъдат отглеждани от безотговорни родители.

Есма пристига на заседанието на благотворителния комитет и дамите изказва съчувствие за болестта й. Есма осъзнава, че Каймет я е издала нарочно, и заявява пред всички, че няма да оттегли кандидатурата си за председател. Тя моли Гарип да я отведе на вечеря в ресторант.


Фарук кани Сюрея на романтична вечеря,  и тя му обяснява, че вече се уговорила с Дилара и леля си да излязат по женски.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 49 посетителя в сайта