www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Черна роза": Идва времето, когато Кендал ще си плати за всичко

Оценете статията
(1 vote)

Конфронтацията на Баран със смъртта е точка, от която всичко започва да се променя. Ебру вече не може да издържа, за да крие истината. Баран е изправен пред съда, за кражба, която не е извършил. Нещата се развиват по начин, който Ебру не може да контролира ...

Баран, научава истината, и обвинява първо Ебру, но по-късно ще разбере истинските фактите. От друга страна, планът на Кенан за отмъщението срещу Кендал работи перфектно и той ще накара Кендал да вкуси най-голямата болка в живота си, болката от раздялата със сина си.

За Кендал, който е притиснат в ъгъла, времето за разплата бавно наближава. Йозлем, която научава за брака на Касъм и Сибел, рухва. Тя прави неочакван ход и казва цялата истина на Айше. Наближават дните на отмъщение за Мелек, която наблюдава смъртта на Сабри. Това е може би е последната точка от плана на Мелек, който напредва стъпка по стъпка.


Възникващите факти и ходове за отмъщение ще нарушат баланса в Халфети. Тъй като борбата между двете именията се задълбочава, а непоносимите проблеми и болки се приближават с бързи стъпки.

loading...loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 416 посетителя в сайта