www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Йозджан Дениз - от кръпките по дрехите до луксозния живот

Оценете статията
(0 гласа)

Семейството на Йозджан Дениз живеело толкова зле, че родителите не можели да купят играчка за детето,

а майката поставяла кръпки върху дрехите му.

Малкият Йозджан не падал духом, участвал с удоволствие в сцени в местния театър и често сам пишел сценарии за тях.

Но гените на чичо му, известният кюрдски певец Шакиро, се усещат. И на 14-годишна възраст Дениз започва да пее професионално. А на 16 години, вече изнася концерти в Анталия и Измир. Хонорарите му значително подобряват финансовото състояние на семейството му.

Йозджан Дениз първо се премества в Истанбул,а след това в Германия. Певецът е израства професионално и започва да работи по имиджа си.

Съдбата знае, че само смелите покоряват върховете, Йозджан Дениз също го знае

Неговата история е история за истински успех, където без връзки и пари, само благодарение на труда и постоянството, човек успява да развие таланта си.

Певец, актьор, режисьор, продуцент, сценарист, Това е Йозджан Дениз.Творчеството на Йозджан проникна във всички сфери на кинематографското и певческо изкуство.

И дори по време на коронавирусната пандемия, като истински майстор, той продължава да твори у дома.

Режисьорът създаде филм, озаглавен "Синхронно", в който участваха бившата му съпруга Фейза Актан и двугодишният му син Кузей.

Наскоро Netflıx включи в списъка си, филма на Йозджан Дениз, трилърът „Другата страна“, в който, той участва заедно с Мерием Узерли и Аслъ Енвер. Аслъ Енвер си партнира с него и в сериала “Завинаги“.

А сега феновете очакват с нетърпение, излизането на новия сериал "Чаках те дълго", чийто сценарий Дениз пише по цял ден и нощ .

В този проект, той ще играе с актрисата Ирем Хелваджиолу, която е с 18 години по-млада от него. Началото на шоуто е планирано за декември тази година.

Йозджан Дениз – разбивачът на женски сърца

Освен творчеството, ние винаги се интересуваме и от личния живот на известни личности

Като истински ориенталски мъж, Йозджан Дениз често сменяше жените. Освен това всички бяха много по-млади от него. Актьорът никога не се криеше и всичките му романи бяха пред погледа на обществото.

Йозджан Дениз има в любовния си списък модели, филмови звезди и непознати момичета

През далечната 1991 г. Дениз се жени за Хандан Дениз, която не говори ласкаво за него след развода. Тя твърди, че актьорът се оказва нечестен човек.

Ярка искра, която бързо угасна, беше и връзката му с Фахрие Евджен. Двойката прекара заедно няколко години и дори беше пред сватбата. Но Йозджан не успя да укроти буйния си нрав.

Фахрие разбра за връзката му с друга жена и разтрогна годежа.Това бе късмет за нея, защото сега е омъжена за първия красавец в Турция Бурак Йозчивит.

Йозджан, обаче не забравя бившата си булка и понякога я харесва в Instagram. А това силно дразни феновете на Фахрие Евджен.

Феновете питат, не се ли страхуваш от Бурак, Йозджан?

Е, тук феновете прекаляват. В Турция „бившите“ предпочитат да запазят приятелски отношения след разпада, за да изглеждат цивилизовани хора. И често успяват.

Романите на актьора продължаваха да пламват и избледняват, докато майка му, която мечтаеше за внуци, не се ядоса сериозно.

Желанието на майката е закон и Дениз се омъжи за момиче на име Фейза Актан, което бе с 20 години по-младо от него. Скоро се появи и син на име Кузей.

Животът на двойката не течеше по мед и масло и този съюз бързо се разпадна. И всичко бе свързано отново с прословутата ревност.

Фейза каза, че съпругът й Йозджан Дениз се възхищава на Аслъ Енвер и дори я моли да си направи косата като актрисата

Масло в огъня наляха и фенове, които и до днес вярват, че от Аслъ Енвер и Йозджан Дениз може да излезе прекрасна двойка.

Но, както се оказа, след развода Йозджан и Фейза решиха да дадат втори шанс на връзката. И по време на изолацията от коронавирус, те живееха заедно.

Йозджан Дениз обича безумно сина си

Ето как, той поздрави Кузей за рождения му ден:

Щастливи години, сине. Ти украси моята житейска история. Нека и твоята житейска история да бъде красива. Моят живот е моят Кузей ...


Актьорът се подготвя за новия сериал „Дълго те чаках“, в който отново ще играе ролята на съблазнител. Очакваме го с нетърпение. Всички фенове знаят, че хитовите сериали се правят с участието на Йозджан Дениз.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 679 посетителя в сайта