www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Намери ме": Прощално писмо

Оценете статията
(0 гласа)

Парла показва на Хюмейра гривните на Рейхан и й казва, че ги намерила в колата на Керем

Според нея това означава че Керем, се е познавал с Рейхан преди тя да започне работа в имението. Парла споделя, че е убедена, че Керем изпитва чувства към момичето. Сигурна е, че Рейхан се опитва да го омае и да стане част от семейството му и затова е започнала работа при тях.

Хюмейра се съгласява с Парла и обвинява Рейхан, че иска богатството на Керем. Рейхан се затваря в банята. Парла блъска вратата и й показва гривните. Рейхан излиза и започва да си приготвя багажа, за да напусне имението завинаги. Керем се връща и забелязва, че Рейхан е плакала. Тя го заблуждава, че е отчаяна заради проблеми с уроците в университета. Керем обещава да й помогне. Отива в хола при Парла, която забелязва Рейхан и майка й в двора на имението.

Успява да попречи на Керем да д я види. Рехан и майка й напускат имението. Маджиде се връща и нарежда да й доведат Рейхан. Керем забелязва, че Парла и сестра му тайно си шушукат и Йълдъс отива в стаята на Рейхан, но не я откриват.


На масата е поставено прощално писмо на Маджиде, в което Рейхан обяснява внезапното си заминаване с болестта на майка си. Керем тежко понася липсата на Рейхан. Обвинява сестра си за заминаването й.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 63 посетителя в сайта