www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Една жена": Сарп къса колието на Бахар

Оценете статията
(0 гласа)

Енвер e шокиран от поведението на Сарп

Джейда благодари на Емре, че е довел Арда при нея макар и само за два дни. Емре отбелязва, че момчето и баба му ще дойдат в Истанбул през лятото, но ще се настанят в друго жилище. Той заявява на Джейда, че животът й е разпилян и по тази причина майка и й не се решава да й повери Арда. Джейда се натъжава.

Енвер споменава на Хатидже, че Ширинн непрекъснато създава проблеми и върши злини. Ширин дочува думите му и подчертава, че не приема да бъде постоянно обиждана, след което напуска дома си. Докато пътува с такси, тя се обажда на Суат и го моли да я приюти. С леден тон й съобщава, че няма да й помогне и не желае да има нищо общо с нея. Ширин изпада в паника и се отправя към дома на Бахар.

Доруг се интересува къде е кончето, подарено от Ариф. Бахар се обажда на Хатидже и узнава, че Сарп е унищожил играчката. Сарп признава пред Бахар, че е изпуснал нервите си заради преживяното през деня и разкрива причината, поради която е бил задържан в полицията.


Ариф иска обяснение от Сарп защо е съсипал подаръка му, а Сарп му отправи язвителна реплика. Двамата мъже влиза в спор и се сбиват. Бахар се намесва и се опитва да ги разтърве. Сарп къса колието на Бахар и го хвърля демонстративно на земята. Разгневена, Бахар укорява Ариф и Сарп за срамното им поведение изтъква, че вече не ги иска в живота си.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 56 посетителя в сайта