www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Фарук унищожава мира във Фамилия Боран

Оценете статията
(0 гласа)

По време на семейната вечеря Гарип предлага на Фарук юридическа помощ във фирмата

Фарук заявява, че трябва да се посъветва с Фикрет по този въпрос. Есма е изненадана от отговора на Фарук и той е принуден да обяви пред близките си и, че се оттегли от компанията. Майка му изпада в ярост и заявява че Фикрет няма да се справи с ръководството и Адем ще ги измами отново. Обиденият Фикрет обяснява на майка си че се опитал да разубеди брат си. Сюрея е засегната, че Фарук не е споделил решението си първо с нея. Фарук я уверява, че разчита на нейна подкрепа в този кризисен момент. Есма отказва да чуе обясненията на Фарук. Гарип го успокоява, че ще убеди Есма да приеме решението му. Гарип обръща внимание на Есма, че в  името на семейството пренебрегва щастието на Фарук, както някога баща й е постъпил с нея.

Ипек утешава Фикрет и изтъква, че според нея, той вече е готов да поема отговорностите на по-големия си брат. Мерт придружава Дилара в дома й заедно с дъщеря си. Той решава, че Осман е бащата на Умут. Осман го осведомява, че е само съквартирант на Дилара. Налага се Дилара да обясни на Ария, че не живее заедно с бащата на Умут. Ария споделя, че и нейните родители са разделени.


На сбогуване Мерт предлага на Дилара да се срещнат отново, за да обсъдят родителски проблеми. Анастасия съобщава на Осман, че е решила да напусне имението, защото вече почти всички са научили за връзката им и не се чувства удобно на работното си място.

loading...

Последна промяна на Петък, 23 Октомври 2020г. 19:24ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 53 посетителя в сайта