www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Есма е отхвърлена от синовете си, тя тръгва да търси баща си

Оценете статията
(1 vote)

 

Анастасия съобщава на Осман, че е решила да напусне имението, защото вече почти всички са научили за връзката им и не се чувства удобно на работното си място

Осман я възпира да се е завърне в Русия и заявява, че майка му не може да се намесва в личния му живот. Гюнеш разказва на Адем за срещата си с Дилара, той съобщава, че Фарук е отстъпил на него и Фикрет ръководството на компанията. Сенем разубеждава Акиф да подаде оставка, но той остава непоколебим в решението си.

Есма сънува че баща й и я обява, че не е удържала на обещанието си да запази вековните традиции на фамилията Боран. На сутринта Фарук я моли да не го обвинява, че също като нея е решил да потърси собственото си щастие извън отговорностите към семейството Есма признава, че го е натоварила с прекалено тежко бреме в ранна възраст, но заявява че не може да пожелае успех в бъдещите му начинание.


Тя се обръща за подкрепа към Осман, но той й забранява да се намесва в личния му живот и разкрив,а че узнал, че е прогонила Анастасия. Фикрет е обиден на майка си и й напомня че ще трябва да се примири той да ръководи компанията, въпреки явното й предпочитание към Фарук.

Отхвърлена от синовете си, Есма излиза на разходка извън имението и тръгва да търси баща си.

loading...

 

Последна промяна на Петък, 23 Октомври 2020г. 19:25ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 51 посетителя в сайта