www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Есма припада на гроба на баща си

Оценете статията
(0 гласа)

 

Отхвърлена от синовете си, Есма излиза на разходка извън имението и си припомня как някога е напуснала Бурса с Гарип

Тогава Гарип я настанява в студенския квартира в Истанбул, но Юксел, син на счетоводителя на семейство Боран, става свидетел на пристигането им и уведомявам майка й. При вестта, че дъщеря му е избягала със сина на дърводелеца, въпреки че е сгодена за Февзи, баща й получава сърдечен удар. Гарип и Есма прекарват нощта заедно, А на сутринта, той излиза да купи закуски. Майката на Есма пристига в негово отсъствие и поставя ултиматум на Есма, ако не се завърне веднага с нея в Бурса, никога повече няма да види баща си, който е настанен в болница. Есма решава да проследи майка си и пише прощално писмо на Гарип. Той е съкрушен, когато го прочета, защото в него Есма не разкрива, че баща й е на смъртно легло.

Фарук предлага на Сюрея да посетят заедно Емир в Лондон. Мустафа му показва чантата на Есма, която е открил на пътя към имението. Фарук намира вътре и телефона на майка си. Всички в имението са разтревожени от изчезването на Есма. Фарук се обажда в полицията, за да съобщи, че не могат да я открият. Пазачът на гробищата намира Есма в безсъзнание край гроба на родителите й. Фарук се отправя натам.


Есма не го разпознава и го взима за покойния си баща. Тя си възвръща паметта, когато пристига Гарип. Той обяснява, че е изгубила съзнание и затова не помни, че е посетила гроба на родителите си. Гюлистан съобщава на Фикрет за случилото се. Фарук успокоява брат си, че е завел майка им в болницата.

loading...

 

Последна промяна на Понеделник, 26 Октомври 2020г. 20:01ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 90 посетителя в сайта