www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Намери ме": Съмненията се засилват

Оценете статията
(0 гласа)

Керем все по-осезателно усеща липсата на Рейхан, тъгата му прави впечатление дори на Маджиде, но той я заблуждава, че работата му е напрегната и се извинява, че се чувства уморен.

В Холдинга Рана се държи дистанциирано с Тарък, за да му отмъсти, че я е пренебрегвал през последните няколко дни. Той моли за прошка и тя приема, да се видят вечерта. Хюмейра също е планирала семейна вечеря с нейна приятелка. Когато се обажда на Тарък, за да го покани, той отказва под предлог, че има работа. Хюмейра се обажда на Керем, за да го разпита за ангажиментите на Тарък, той отрича, да са планирали заедно бизнес среща за същата вечер. Съмненията на Хюмейра се събуждат отново. Тарък узнава, че тя е разпитвала Керем и това е повод да отложи срещата си с Рана. Не и се обажда, а й пише съобщение. Рана е ядосана и се заканва да го накаже.

Обикаляйки из града за търсене на прехрана, Мелек намира парцалена кукла, прибирай я, тя еубедена, че е на Мелек, която е изпуснала на път за училище.

Вейсел и Тюляй получават снимки и писмо от Селим и Зейнeп, който планират да се завърнат в Турция.

Подчинените на Тарък са натоварени да намерят Елиф, и го информира за неуспешно издирване. Той ги заплашва. Керем става неволен свидетел. Тарък успява да го заблуди, че са нови служители в холдинга и са допуснали грешка в счетоводството. Керем не приема думите му за истина и решава, че е време да проведе лично разследване за работните срещи на Тарък, за които никой не знае както и за ранните му излизания от Имението.

Вилдан още повече се уверява, че Тарък познава семейството на Елиф. Решава да се срещнат и се опитва да се свърже с него. Тарък не отговаря на обаждането й и това я разгневява. Заканва се да скрие Елиф така, че никога няма да успее да я намери. Ядосана посещава имението и се среща с Тарък. Той я напада със заплахи и настоява да прекратят отношенията си. Вилдан си тръгва, но планира да му докаже, че открила Елиф. Прибира се при Елиф и я заблуждава, че ще я заведе при майка й. Елиф й се доверява. Дори не подозира какво й е подготвила отмъстителната Вилдан.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 147 посетителя в сайта