www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Коя си ти, не те познавам!

Оценете статията
(0 гласа)

Семейство Боран се събира около трапезата. Есма благодари на близките си за уважението, което й оказват. Всички са дълбоко смутени, когато тя не успява да си спомни, коя е Анастасия и скриват от нея, че отдавна познава рускинята. Насаме Сюрея убеждава Анастасия да обмисли оставането си на работа в имението. Осман се присъединява към мнението на Сюрея, но Анастасия е притеснена, че ще се наложи да крие от Есма връзката си със сина й.

Гюнеш се обажда на Адем, докато е на вечеря в имението и той признава, че Дилара също присъства. Гюнеш го уверява, че не изпитва негативни емоции заради срещата му с неговата бивша съпруга. Сюрея разпитва Фарук за бъдещите му планове, той й обещава да ги сподели първо с нея щом се избистрят.

Фарук научава, че информация за състава му в компанията Боран е публикувана в интернет.  Фикрет, Адем и Акиф са разтревожени, че цената на акциите на фирмата ще спаднат на борсата. Адем окуражава Фикрет да поема отговорността за общия бизнес. Фарук се колебае дали да не разсее паниката и партньорите като се завърне в семейната фирма.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 130 посетителя в сайта