www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Ще набие ли Есма Анастасия?

Оценете статията
(0 гласа)

 

Фарук научава, че информация за оставката му в компанията Боран е публикувана в интернет

Фикрет, Адем и Акиф са разтревожени, че цената на акциите на фирмата ще спаднат на борсата. Адем окуражава Фикрет да поема отговорността за общия бизнес. Фарук се колебае дали да не разсее паниката и партньорите като се завърне в семейната фирма. Гарип го съветва да следва интуицията си въпреки трудностите. Есма става свидетелка на напрегнати им разговор и Гарип е принуден да признае, че Фарук е изправен пред избор.

Дават пресконференция, по време на която обясняват, че се оттегля от компанията, но винаги ще помага на Фикрет, Адем и Акиф, които имат достатъчно опит да изведат семейната фирма до още по-високи постижения. Акиф се чувства поласкан, че Фарук го е поставил сред ръководителите на холдинга. Фарук подарява на Фикрет писалката си, която Йозгюр е оставила при секретарката му

Мерт кани Дилара на концерта на групата си, но тя не може да потвърди присъствието си, тъй като не е сигурна дали ще има и на кого да повери Умут. Адем предлага да се грижи за бебето, докато Дилара е на концерт и тя се съгласява. Фарук води и Сюрея в помещенията, където трябва да открие семеен ресторант. Сюрея изумена когато вижда табелата „В същия живот, така се е наричало заведението на баща й в Истанбул. Фарук й показва нейната детска снимка с покойните и родители която е качил на стената.


Каймет предлага на Есма да срещнат Осман с ученическата му любов с писателката Ейлюл, която наскоро се е завърнал в Бурса. Есма се съгласява стига Осман да не се досети за намеренията. След като Каймет си тръгва, Есма забелязва Осман да целува Анастасия и изпада в пристъп на неконтролируем гняв, тя яростно се нахвърля върху Анастасия и я прогонва от Имението. Налага се Осман и прислужницата да се намесят за да не нарани рускинята.

loading...

 

Последна промяна на Четвъртък, 29 Октомври 2020г. 20:18ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 134 посетителя в сайта