www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Сериалът "Обещание" спира с излъчването си

Оценете статията
(0 гласа)

 

Сериалът "Обещание" спира на 10 октомври, с края на Втори сезон. Сезонът завършва със смъртта на Рейхан

На мястото на "Обещание" стартира сериала "Черната птица".  Той ще бъде на екран от 11 ноември.

Йозге Яъз напусна хитовия сериал „Обещание“ и се присъедини към актьорския състав на лентата „Моята лява страна“, където ще изпълни главната роля. Неин партньор ще бъде Толга Менди. Толга участваше в рейтинговия сериал „Новата невеста“.

Сериалът  стартира през октомври месец на канала Стар тв. Йозге Яъз стана любимка на зрителите с участието си в сериала „Обещание“, където си партнираше с Гьокберг Демирджи.

Начинаещата актриса Йозге Яъз пресъздава образа на невинната, но решителна Рейхан. Тя е родена на 10-ти Април 1997 година в Истанбул, родителите обаче произхождат от Сивас Централна Турция. Йозге има сестра Езги, която е по-голямо от нея. Младата актриса постъпва във Факултета по Обществени комуникации в университета Башкент. Мениджърът Хазан Гюнгер забелязва деликатната хубавост и изразителния поглед на девойката, и предлага да се яви на кастинг за различни сериали. "Хасан е повече от импресарио за мен, чувствам го като по-голям брат. Без негова помощ и подкрепа на близките ми бих се решила да опитам късмета си в актьорската професия, тъй като предпочитам спокойствието и семейния живот. От малка обичам да ходя на кино, но ако не бях станала актриса, сигурно щях да се занимавам професионално с здравословно хранене и диетика.

Качеството което ми помага да се справя с натоварения снимачен график на сериалите е търпението ми, споделя чернокосата красавица.

Дебютът й пред камера е в ролята на Зелиха в трети сезон на популярната ежедневна поредица "Назови ме по име", в който българските зрители предстои да я видят през пролетта. След като Еркан Мерич и Хазал Субашъ напускат екипа в края на втори сезон, рейтингите на сериала спадат и проектът е прекратен след само 32 епизода. За късмет на очарователната Йозге продуцентите на "Назови ме по име" веднага стартират новия си проект "Обещание", в който й поверява централната роля. Неин партньор е Гьокберк Демирджи, с когото се запознават по време на снимките на "Назови ме по име".

Между двамата актьори съществува безспорна екранна химия и зрителите са пленени от любовната история на Рейхан и Емир. Незабавно се появява спекулации, че романтичните чувства между героите са се пренесли в живота на пленителните изпълнители, които се срещат и извън снимачната площадка.


Йозге и Гьокбер не крият близостта си, слуховете се усилват, когато през лятната ваканция между първи и втори сезон на "Обещание". Йозге посещава редовно колегата си в болницата, в която е настанена майка му.

loading...













loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 94 посетителя в сайта