www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Черна птица": Предложение за женитба

Оценете статията
(0 гласа)

Дила ще направи всичко по силите си, за да спаси честта на баща си. След това тя ще вземе всички бизнес начинания на баща си и ще се опита да спечели войната срещу Кузгун. Кузгун иска да отмъсти за баща си и в същото време желае да покаже истинското лице на бащата на Дила. Въпросът е дали Дила ще има смелост да се изправи пред жестоките фактите за баща си. По-голямата сестра на Бора ще се опита да използва сестра си, за да отмъсти на Кузгун. Тя ще го постави в много трудно положение.

Дила се среща с Дервиш за първи път. Рифат има само един шанс да излезе от затвора - той трябва да реши здравословните си проблеми. След такава диагноза вероятно, той ще напусне затвора, за да се лекува. Когато Дила наследява бизнеса на баща си, първият човек, който ще се изправи пред нея, ще бъде по-големият й брат Али. Той ще я посъветва да стои далеч от всички. Али не иска Дила да знае какво правят той и баща й, защото Ръфат и Али са замесени в опасни далавери. Що се отнася до Кузгун, в този процес на отмъщение, старшият наставник на Кузгун ще бъде, както обикновено, Дервиш и той винаги ще му помага в трудните момент.


Кузгун ще направи много неочаквано предложение на Дила. Дали тя ще се съгласи? Бора ще се опита по всякакъв възможен начин да попречи на Кузгун и Дила да се оженят. Пропастта, поради войната, възникнала между Дила и Кузгун, нараства все повече и повече... Ще попречи ли любовта на фаталният изход?...

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 803 посетителя в сайта