www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Черната птица": Ще успее ли Дила да спаси баща си?

Оценете статията
(1 vote)

Бора преглежда записите от охранителните камери в офиса на компания Билгин и забеляза как маскирания Кузгун пониква в кабинета на Ръфат. Фюсюн предава на Кузгун сак пълен с банкноти, които непознат мъж е оставил за него. Кузгун иска от Дервиш да му изпрати свой доверен човек, за да може с одобрението на Бехрам Адевар да поеме бизнеса на Ръфат. Кузгун наема мъже които да следят кантората на Дила и да убедят съпругите на шофьорите да свидетелстват срещу Ръфат. Шермин става новата собственичка на вестника, в който работи Кумру.

Кузгун дава на Картал сумата, която му е необходима, за да плати на застрахователите и да не загуби бащината им къща, която е заложил. Картал отказва да приеме парите, но Кузгун твърди, че не е знаел, че брат му е в автосервиза, когато го е подпалил. Мерием взима банкнотите от Картал и ги изгаря, тъй като не желае да приеме пари от престъпен бизнес.

На делото за определяне мярката за неотклонение на Ръфат Дила пледира пред съда, че баща й е невинен както свидетелстват шофьорите в компанията. Прокурорът настоява да бъдат изслушани съпругите на шофьорите, които твърдят, че Ръфат е поръчал на мъжете им трафика на наркотиците. Прокурорът представлява доказателства, че Дила е влязла в контакт с адвокатите на арестуваните шофьори, за да заблуди съда. Дила е заплашена с отнемане на адвокатските права, Ръфат е отведен от съда с белезници, тъй като му е отказано освобождаване под гаранция. Пред входа го очакват Мерием, Картал и Кумру.


Мерием проклина Ръфат за злините, които е причинил на семейството й. Кузгун отвежда брат и сестра си до близката улична лафка, защото някога е обещал на баща им, че ще имкупи захарен памук, когато справедливостта възтържествува. Картал и Кумру са трогнати от жеста на брат си.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 337 посетителя в сайта