www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Намери ме": Истината за смъртта на Мелек

Оценете статията
(0 гласа)

Рана и Хюмейра се уговарят да се срещнат в имението. Хюмейра решена да впечатли Рана и подготовката за посрещането й е много прецизна. Неочаквано Тарък кани на работна среща извън града същата вечер тя се е подготвила да гостува на Хюмейра, но променя плана си и остава заедно с Тарък. Хюмейра търси Рана по телефона тъй като тя закъснява. Тя я заблуждава, че е много ангажирана и няма да може да напусне офиса до късно вечерта. Хюмейра е разочарована и и предлага да разговаря с Тарък да я освободи. Рана категорично отказва.

Шафак научава, че Емирхан е болен. Купува някои неща и посещава дома на Жулиде. Вратата отваря Емирхан. Шафак оставя покупките и понечва да си тръгне веднага, но Жулиде дочува гласа му и го кани да остане за вечеря. Рана и Тарък остава в хотела през цялата нощ Тарък заблуждава Хюмейра, че се е наложило да работи в офиса до сутринта.

След като Шафак си тръгва, Емирхан признава майка си, че много го харесва. Думите му я натъжават, тъй като тя си спомнят разговора за невъзможната им връзка.

В дома на Маджиде, конфликтът между Вилдан Сюрея заради отношенията към Елиф ескалира все повече. Вилдан е ядосана от въпрос на Сюрея, Защото се държи грубо с момичето.

Мустафа посещаваме Маджиде. Тарък се завръща в момент, когато Мустафа споделя с нея, откритието си за празния гроб на Мелек. Чува думите му. Мислено се завръща в спомените с подробности около катастрофата. Осъзнава, че някой от неговите подчинени не е изпълнил нарежданията му и е оставил Мелек жива, после я е укрил. Не остава до края на разговора между Маджиде и Мустафа.

Отива в кабинета си, за да прегледа отново документите за смъртта на Мелек и да установи Кой се е подписал по тях. Мъджите споделя с Мустафа подозрението си, че Тарък е виновен за катастрофата с Мелек. Тарък нарежда на Зафер да открие Яхия, за да го разпита за смъртта на Мелек.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 219 посетителя в сайта