www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Есма не осъзнава, че Гарип е мъртъв

Оценете статията
(0 гласа)

 

Сюрея си дава сметка че трябва да съобщи тъжната вест на бременната Бурджу Ипек предлага да информират първо Сирен, която да поднесе информацията на дъщеря си по най-деликатен начин. Фарук се обажда на Сирен, която го осведомява, че наскоро се е завърнала в Истанбул. И при новината за Гарип, че е починал, Сирен благодари на Фарук, че се обадил първо на нея, тъй като Бурджу има проблематична бременност и при полет за Турция за погребението на баща й може да предизвика аборт. Сирен присъства на погребението на Гарип, а Фарук, Фикрет, Осман и Адем носят ковчега му. Есма не е на себе си от мъка. След молитвата, тя отказва да приеме смъртта на Гарип и продължава да води въображаеми разговори с него. Сирен е потисната от печалната обстановка и споделя с Нургюл и Гюлистан, че Гарип би предпочел по-весело изпращане.

Сирен взема Анастасия за руска бавачка на децата, но Осман й обяснява, че това е приятелката му. За изненада на гостите Есма свири радостна песен на пианото Сирен запява, но скоро всички присъстващи осъзнават, че Есма не е разбрала, че Гарип е починал.


Фарук е принуден да обясни на Сирен, че майка му страда от болестта на Алцхаймер. Сюрея залъгва свекърва си, че Гарип ще се завърне.

loading...

 

Последна промяна на Петък, 27 Ноември 2020г. 20:17ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 290 посетителя в сайта