www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Една жена": Пратката от старческия дом

Оценете статията
(0 гласа)

Джем узнава от Бершан, че парите са налице и й нарежда да се яви насреща заедно с бахар и Джейда. Когато трите жени пристигат, той ги уведомява, че 100-те хиляди лири са само първата вноска. Бахар се намеся и признава, че не могат да намерят останалата част от парите. Тогава Джеймс заявява на Бершан, Джейда и Бахар, че за да се разплатят трябва да станат негови куриери, той им нарежда да посетят конкретен старчески дом и да вземат пакет от един от обитателите му на име Саадетин.

Бахар, Джейда и Бершан пристигат в старческия дом и се представят като племеннички на Саадетин, но служителката ги информира, че има забрана за посещение при него. Джейда разиграва сцена и случайно споменава, че идват от град Кършехир. Оказва се, че служителката е родена там и веднага ги упътва. Трите влизат в стаята на възрастния мъж и започват да тършуват, докато той спи. Изведнъж Саадетин отваря очи и им споменава, че търсения пакет е самият той. Джейда проявява находчивост, натиска бутона за пожароизвестяване и в настъпилата суматоха тя и приятелките й извеждат мъжа.

Джейда, Бершан, Бахар се появяват при Джем заедно с пратката. Джем изпада в шок, а старецът кротко поздравява сина си. Джем разпитва баща си и къде се намира пакета, но не получава смислен отговор. Разгневен от станалото, Джем нарежда на трите жени да отведат Саадетин и заплашва Бахара, че семейството й ще пострада, ако пакетът не бъде открит.

Бешан Бахар и Джейда се прибират у дома заедно със Саадетин. По стълбите се срещат с Ширин и Ариф. Ширин проявява любопитство, и пита кой е възрастният мъж, Джейда заблуждава, че това е дядо й, който до момента е бил в старчески дом. Ширин уведомява Ариф, че баща им Бахар са продали ценни бижута. Недоволен от наученото, Ариф посещава Бершан и я предупреждава да не въвлича Бахар в тъмни дела.

Късмет дава на Емре снимки на двете момичета, родени в един и същи ден с Арда. Емре признава пред късмет, че е решен да открие сина си и се интересува дали ще го подкрепи в това начинание. Джеймс се среща с Късмет и ги упреква, че се занимава с проблемите на брат си и на своя любим. Късмет предупреждава Джем да стои настрана от Емре.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 1447 посетителя в сайта