www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Приказка за Бодрум": Ще има ли завръщане?

Оценете статията
(0 гласа)

Йълдъз си припомня че по време на разговора им Мехпаре е помръднала показалеца си. Мая разпитва Бора за причината, поради която я е поканил в Бодрум и защо се е съгласил тя да се завърне в Атина. Бора признава, че я харесва и желая да я опознае. Мая го уверява, че Фарялъ е почетен мъж. Фарялъ предлага на Йълдъз той да напусне хотела, след като тя заявява, че се нуждае от време и предпочита да остане сама. Фарялъ възлагана  на Келебек да вземе Мая и Аслъ от хотела на Бора. По пътя те случайно забелязва Йълдъз. Тя също се качва в колата. Келебек информира Мая, че погрешка куфарите й са били доставени в хотела.

Пътуването до хотела на Фарялъ преминава в напрегнато мълчание. Фарялъ решава да избегне срещата с Мая, Йълдъз и Аслъ. Келебек, обаче спира колата точно през задния вход, където се намира Фарялъ. Бора информира и Лял за разговора си с Мая. Фарялъ отвежда Мая и Аслъ в друг ресторант.

Мая посочва, че скоро ще възникват въпроси, кога ще напусне Бодрум и предлага да отведе Аслъ в Атина, за да продължи образованието си. Аслъ е категорична, че не желае да остане в Бодрум. Мая заявява, че ще се завърне в хотела на Бора, Фарялъ настоява да й помогне да  наеме своя къща.

 

Обезпокоената Аслъ става свидетел на спора им. Еврен разпитва и Йълдъз за познанството й с Мехпаре, но тя го прогонва без да отговори на въпросите му. Гьозде се  среща с Музо. Информира го, че Еврен  го е шантажирал. Арджан съобщава на Еврен, че Мехпаре управлява фирмата на Бора, а печалбата се прехвърля  банковите сметки на Лял. Йълдъз убеждава децата си да приемат решението й и да се завърнат в стария им дом.

loading...

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 651 посетителя в сайта