www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Нашата история": Ще се намери ли спасение от фаталната болест?

Оценете статията
(0 гласа)

Това, което се случва с Шюкран, ще се отрази на цялото семейство. То ще обясни причината за поведението на Шюкран през целия  живот. Информацията едновременно ще шокира цялото семейство и ще даде на всички малко надежда за бъдещето. Ще може ли Шюкран да се върне у дома при децата? Децата, които току-що са се завърнали у дома, се страхуват да не загубят майка си отново. Но те  не искат да се връщат отново в сиропиталището. Филиз обаче взима решение,  да не се притеснява повече за това. Джемил продължава да живее в гняв и омраза, след като не можа да задържи любимата си жена. Може ли той, като започне да се освобождава от гнева си, да изостави всичко и да отиде в друг град?

Фикри пита децата за случилото се с жена му. Докога ще бъде скрита болестта му, която прогресира с всеки изминал ден? Поредицата от неуспехи на Туфан продължава. Бившата му съпруга Ферда, която не е виждал от много години, се завръща и започва да флиртува с него. Тюлай дори не може да види лицето на Ферда и се надява само на бърз развод.

Платоничната любов на Хикмет се превръща във все по-голям проблем за него и Есра. Есра му казва да се дистанцира, но Хикмет решава да не напуска магазина. Това решение ще повлияе и на връзката с Музи. В момента, когато ледът се стопява между Филиз и Баръш, всичките й мисли са отправят към майка ѝ.


Баръш решава да организира бъдещия живот с Филиз и да каже на родителите си за това. Дали семейството му ще приеме  Филиз  и ще подкрепи ли сина си? Ще успее ли Шюкран да спечели прошка от децата? Как ще се развият отношенията между Баръш, Филиз и Джемил? Ще се спаси ли Фикри от фатална болест?

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 584 посетителя в сайта