www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Вятърничав": Тайнственият свидетел

Оценете статията
(0 гласа)

„Обичаме историите, в които влюбените се събират ...“

Новината за отвличането на Реян експлодира като бомба между двете семейства. За да намери Реян, Миран си затваря очите за дългогодишната вражда и отива да си сътрудничи с Хазар Шадоолу. Хазар и Миран се обединяват, за да намерят Реян и това сближаване разкрива факти, които никога преди не са били обсъждани и истината започва постепенно да излиза наяве. Азизе, която винаги сама е правила всички планове, този път ще каже "Ако аз не го направя, кой ще го направи тогава?" Тя попада в центъра на игра, която не е била планирана от нея, а от някой от миналото. Но Шадоглу и Миран са заподозрени в отвличането на Реян.

"Реян е жена ми и снаха на Асланбей!"

Реян е открита.

Реян и Миран решават да оставят всичко, което е било в миналото, зад себе си .. Ще положат всички усилия, за да подобрят отношенията си и да накарат другите да повярват в любовта им. Миран ще положи не малко усилия, за да поправи грешките от миналото, които баба му е направила по отношение на любимата му.


Хазар,  се опитва да  потвърди, от една страна, че има друг враг и че семейство Шадоглу не участва в опита за отвличане. От друга страна, трябва да докаже, че всичко, което Миран знае за миналото, не е вярно. Хазар решава да разговаря със стар познат. Тайнствения свидетел на всичко, което се е случило в миналото, ще помогне  ли да се разплетат интригите?

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 455 посетителя в сайта