www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Събота, 06 Март 2021г. 21:17ч.

"Безмилостен град": Сехер предава Джерен!

от
Оценете статията
(0 гласа)

 

Джемре е по-добре след нападението на сестра й. Охраната на Агях идва на яхтата и връща Джемре и Дженк в имението. Агях ги очаква. Дженк пита баща си какво  e решил? Двамата - Дженк и Джемре, са в недоумение.

Шениз е в нервна криза, когато към нея се приближава Агях. Джерен внимателно наблюдава какво се случва на двора. Джерен и Нериман се чудят какво става, усещат някаква заплаха. Нуртен започва да събира багажа на Джерен.

Става интересно. Внасят куфарите на Дженк и Джемре, а изнасят куфарите на Нериман и Джерен. Нериман и Джерен продължават да се питат какво става, но никой не им дава обяснения. Събират им багажа, Джерен гледа с омраза сестра си Джемре. Джерен и Нериман са качени в една кола и откарани в  неясна посока.

Недим го няма в стаята му, той е на специални рехабилитационни процедури. Нериман и Джерен са закарани пред жилищна сграда, където ще живеят. Джерен казва, че започва да се страхува и се пита какво е това място? Там ги чакат: Агях, Сехер и Шениз. Джерен пита какво става тук?

Агях показва лаптопа, където се възпроизвежда видеото, на което Джерен души Недим и го блъска в стената. Джерен отвръща поглед от видеото. Джерен пита майка си, тя ли я е предала? Сехер казва: Да, аз! Трябваше да те спра, казва Сехер и те спрях. Джерен гледа към Шениз за подкрепа. Но не я получава.

Става ясно, че Сехер е разказала на Агях, че е намерила видеото в касата на Шениз...

loading...

 

Последна промяна на Събота, 06 Март 2021г. 22:23ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 415 посетителя в сайта