www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Четвъртък, 15 Април 2021г. 17:59ч.

"Безмилостен град": Шениз иска да наръга с нож Недим

от
Оценете статията
(2 гласа)

 

Недим стига до решението, че повече не се нуждаe от психоложката си. Тя го изпраща с думите: "Винаги можеш да разчиташ на мен, както брат разчита на сестра си". Тези думи са сигнал за нова тайна, която се крие в семейство Карачай.

Недим е готов за развод с Джерен, той не знае че в този момент, Джерен ще излезе със сериозен коз срещу това негово решение, тя го заплашва, че ще разкаже всичко на чичо му Агях за изневерите на Шениз с брат му Мюмтаз. Недим не иска да жертва чичо си и да го постави пред подобно унижение. Той се отказва от развода. Затова му решение способства и отказа на Джемре да бъде близка с него. Каква е причината за това?

Шениз е готова с новия план за действие, Тя вика Недим в хотелската стая. Джерен разбира за срещата на Недим и Шениз. Тя поставя записващо устройство в джоба на Недим.

Недим отива в хотела, за да се срещне с Шениз. Шениз го напада с нож, отбранявайки се, той се порязва и напуска окървавен хотелската стая. Шениз, обаче прилага хитър ход и се самонаранява, за да не я упрекнат в опит за убийство, а цялата тази история тя я представя като самозащита. Арестуват Недим. Записващото устройство ще изиграе голяма роля в създалата се ситуацията.

loading...

 

Последна промяна на Четвъртък, 15 Април 2021г. 20:57ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 991 посетителя в сайта