www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 16 Април 2021г. 16:34ч.

"Безмилостен град": Джерен и Недим голи в едно легло, любовна нощ?

от
Оценете статията
(0 гласа)

Недим и и Дженк са на ресторант, за да се помирят. Двамата се напиват, но Джерен не изпълнява заръката на своята свекърва и не дава отровата на Недим. Обяснението е просто - той е нейния пропуск за имението. Прибират се, тя го съблича гол, вкарва го в спалнята, тя ляга гола до него и се заключват.

На другия ден всички са пред стаята на Недим и Джерен. И очакват да видят какво се е случило. За целта разбиват вратата и нахлуват в стаята. Но там виждат Джерен и Недим голи и отново Джерен е победителка в ситуацията, на всички става ясно, че двамата нямат намерение да се развеждат, а от своя страна Джерен разказва на Недим как Шениз е е опитала да го отрови.

Шениз е много притеснена, тя прекалява с лекарствата и трябва да бъде откарана в болница. Там тя се свестява и първия човек, когото вижда е Недим.


Тя е озадачена от факта, че Недим я е спасил и логичния въпрос е да го попита, защо го е направил. Отговорът на Недим е ясен. Той е решил да умъртвява Шениз и Дженк бавно като ги изправя пред редица предизвикателства, пред които косите им да настъхват и да се докосват до смъртта. Недим казва, че Шениз и Дженк ще умират бавно всеки ден.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 276 посетителя в сайта