www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 16 Април 2021г. 16:41ч.

"Безмилостен град": Мръсни тайни от живота на д-р Оя й попречват да каже истината за Недим

от
Оценете статията
(1 vote)

Шениз прекалява с лекарствата и трябва да бъде откарана в болница. Там тя се свестява и първия човек, когото вижда е Недим. Тя е озадачена от факта, че Недим я е спасил и логичния въпрос е да го попита, защо го е направил. Отговорът на Недим е ясен. Той е решил да умъртвява Шениз и Дженк бавно като ги изправя пред редица предизвикателства, пред които косите им да настъхват и да се докосват до смъртта. Недим казва, че Шениз и Дженк ще умират бавно всеки ден.

Психоложката д-р Оя е изградила нова система, чрез която система, да направи възстановява на инцидента, при който е пострадал Недим. Шениз научава за намерението на докторката и тя отново е принудена да изготви план, чрез който да предотврати да изникнат важни подробности от инцидента. Шениз открива тъмни моменти от живота на доктор Оя и чрез тях, я заплашва да прекрати този експеримент с Недим.

Разбира се, доктор Оя не се отказва от намеренията си, а продължава като отива в Имението Карачай, решена да предостави записите от сеансите с Недим. Тя подготвя Агях да чуе записите. Но преди това, тя извиква героите в инцидента Недим, Шениз и Дженк , които да участват в възпроизвеждането на случилото се преди години. Но Джерен открадва диктофона. Какво ще произлезе от това предстои да видим. Д-р Оя ще успее ли в намерението си или Шениз ще излезе отново победител...

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 281 посетителя в сайта